Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
PS5 olarak CD'li versiyonunu almanı öneririm. Ben öyle yaptım, mesela CD alırsın oynarsın, takas edersin veya satarsın. Aldığıma pişman değilim açıkçası.
- Makaleler
- 23
PS5 Slim CD'li güzel bir seçenek.
Semih_gdk10
Becerikli
2.el PS5 ya da YD PS5 Başkada Seçenek Yok Ayrıca Blu-ray Olandan Standart'dan AlMerhaba Techolay.
PlayStation alacak olsam hangi seriyi tavsiye edersiniz? Bütçe maksimum 20.000 TL.
Teşekkür ederim.
Fat kasa için şöyle bir yazımı bırakayım;Tavsiyelerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Eğer temiz bir cihaz bulursam değerlendirmeye alabilirim. Bu arada konuyu onaylayan kişi başlığı neden düzenledi onu anlamadım?![]()
Bahsettiğiniz sorunlar ilk dağıtılan pakette mevcuttu.Yeterli ben de kullanıyorum. Bazıları dik kullanırsan sıvı metal akar falan diyecektir, bu doğru değil. 2 farklı model PS5 kullandım, yıllardır dik şekilde kullanıyorum. Ne ısınma, ne sıvı metal akması, ne başka sorun.
Resimdeki gibi güzel bir görüntü elde edebilirsin, resimde olan şekilde kullanıyorum ben de.
Bu sorunlar devamlı olarak bildirilince ilk paketten sonrakilerde düzeltildi.
2021'den beri görseldeki PS5'i kullanıyorum. O günden bu güne %80 dik kullandım. Hala daha kullanıyorum.
6-7 ay kadar...
Slim için CD'li versiyonu almanız daha iyi olur.