10 yıl konsoldan sonra PC ilaç gibi geldi vallahi, aynı şeyi arkadaşımda söylüyor. Konsolda yok oyunlara binlerce para ver yok başkasıyla oynamak için aylık para ver yok efendim analog stick drift yapıyor yenisini al. Eskiden millet para yok diye konsol alırdı, şimdi parası olup dert çekmek isteyen alıyor :D

Bir kere Xbox'ım oldu cihazı her açtığımda bağlantı sorunu yaşıyordum kablo kullanmama rağmen. İnternete bağlanana kadar tekrar başlatıyordum. En sonunda satıp PS5 aldım sinirden.

2 kere garantiye gondermistim. Xbox One X. 2 defa bozulur mu bir cihaz hem de az kullanilmistj ben askerdeyim diye. Boylesine dandik bir şey olamaz. En son sattigim kisi ogretmendi anlattim durumu zaten kendisi süs olsun diye aldigini ve salonda dursun oyle arada oynarim demisti. 2.defa degisimden gelmisti ona ragmen FPS düşmesi, vs. say say bitmez. Bu ne kadar Xbox'i oven indan ve anlatan insan varsa bunlari reklamci olarak goruyorum. Bunu ben tek yasamamisim bu arada Şikayetvar ve bazi global forumlarda benim gibi binlercesi vardi. 😅 Onlari gorunce zatwn satma karari almistim. Tek konsol var PlayStation gerisi yalan. Ama PC forever benim icin.

Screenshot_4.webp

Güncelleme: Sorun şu an sadece PlayStation Store tarafında görünüyor, diğer hizmetler şu an normal çalışıyor.