@Oreki @Yusuf7878 bunlar hakkında yorumunuz nedir?İyi sosyaller. Normalde HX1500i düşünüyorum ancak başka seçeneklerimiz var mı diye bakmak istedim. Bu bütçe civarında ne önerirsiniz? Çok kısa bir sürede alacağım.
@Oreki
Taş gibi PSU. Yeni sistemde ben de kullanmayı planlıyorum.Bende aldım o modeli, aktif olarak kullanıyorum. Gayet güzel ok gibi PSU tabiri caizse.
Tavsiye ederim. Kablosu bir tık sert şekil verirken biraz zorluyor, onun dışında bir problem yaşatmadı bana.
HX1500i daha iyi tabi. Yani önerilirken öyle söylenmişti bana.
Ben açıkçası DFX 1650W 8000'e satılıyorken bunların alınmasını sorgulardım hocam yalan yokPiyasada bu aralıkta sanırım HX1500i'den daha iyi bir seçenek yok.
Enermax'ın bu modellerinde malzeme kalitesi hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor, bütçe gayet genişken kaliteden ödün vermenin hata olduğunu düşünüyorum. Tabii bu biraz da alacak kişinin keyfine kalmış, PSU için 20.000 TL bütçe ayıran birisi muhtemelen RTX 5080 veya RTX 5090 gibi bir şey düşünüyordur, ben bu gibi pahalı ekipmanları da 3-5 kar etmek adına şansa bırakmazdım. Evet baktığınızda Enermax'a kötü diyorum gibi görünüyor ama kalitelinin de kalitelisi var demeye çalışıyorum.Ben açıkçası DFX 1650W 8000'e satılıyorken bunların alınmasını sorgulardım hocam yalan yok
DFX 1650W ve 7800X3D ikilisini alıyorsun neredeyse. Eminim ki o kadar uzay üssü kaçınılmaz seviye ekstrem bir olayları yoktur. Hani HX alsan single-multi rail switchable, AX alsan kanal başı ayarlanabilir OCP gibi niş özellikleri var evet ama ne kadar elzem?
O zaman C1200 Gold direktEnermax'ın bu modellerinde malzeme kalitesi hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor, bütçe gayet genişken kaliteden ödün vermenin hata olduğunu düşünüyorum. Tabii bu biraz da alacak kişinin keyfine kalmış, PSU için 20.000 TL bütçe ayıran birisi muhtemelen RTX 5080 veya RTX 5090 gibi bir şey düşünüyordur, ben bu gibi pahalı ekipmanları da 3-5 kar etmek adına şansa bırakmazdım. Evet baktığınızda Enermax'a kötü diyorum gibi görünüyor ama kalitelinin de kalitelisi var demeye çalışıyorum.
İhtiyacı karşılıyorsa ve yük altındaki ses durumu sorun değilse evet mantıklı olabilir.O zaman C1200 Gold direktYanına da sleeve kablo seti alınır istenirse.