20.000 TL'ye PSU önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamza Ensar Sağlam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
  • Etiketler Etiketler
    psu
Bütçe
20.000 TL
Düşük yükte ses konusunda hiç iyi değil. Çoğu D.F.X serisi zaten iyi değildi o konuda. HX1500İ'nin yarı dijitallik avantajıda var. AX1600İ'nin performansı her ne kadar iyi olsada yeni nesil destekler bakımından eski kalıyor HX1500İ'nin yanında. En mantıklı seçenek hala o. Onun yanınada PSU ile uyumlu cable mode'dan sleeve kablo alınabilir.

Son düzenleme:

5080 ya da çıktığında 5080 Ti gibi bir şey düşünüyorum. Ayrıca HX1500İ'nin dijital olması çok hoş. Uygulamadan hangi kanalın kaç W çektiğini görebiliyoruz.

O zaman C1200 Gold direkt Yanına da sleeve kablo seti alınır istenirse.

Sleeved kablo setleri zaten çok pahalılar. Üstelik kablo uzatmak ripple değerlerine illaki etki ediyor. Büyük bir kablo kirliliği de yanında geliyor.

Cable mod ülkemize gönderim yapıyor mu ki?

5080 ya da çıktığında 5080 Ti gibi bir şey düşünüyorum. Ayrıca HX1500İ'nin dijital olması çok hoş. Uygulamadan hangi kanalın kaç W çektiğini görebiliyoruz.
Super modelleri 2026 2. çeyrekte bekleniyor, Ti varyant gelseydi ilk başta ara model olarak gelirdi diye düşünüyorum.

Super modelleri 2026 2. çeyrekte bekleniyor, Ti varyant gelseydi ilk başta ara model olarak gelirdi diye düşünüyorum.

5070 Ti Super çıkacak diye biliyorum Ocak'ta. Ondan 5080 Ti çıkar diye düşündüm ancak sorun değil Super'ini alırız.

@Hamza Ensar Sağlam, sahibinden de satış yapanlar var. Genelde setler 5.000TL seviyesinde diye biliyorum.

O parayı verince zaten 16.000 TL yapıyor PSU. HX1500i zaten 19.000 olması lazım. Aradaki 3K farka o kalite değer diye düşünüyorum.

@Yusuf7878 böyle bir şey buldum. Sence ne yapmalı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…