PSU yeterli olur.Performans anlamında ciddi artış yapan ne kart önerebilirsiniz. Bir de 9060 XT yükseltsem, PSU'um yetiyor mu?
Bütçeniz dahilinde en mantıklı seçim yine 9060XT'dir.
PSU yeterli olur.Performans anlamında ciddi artış yapan ne kart önerebilirsiniz. Bir de 9060 XT yükseltsem, PSU'um yetiyor mu?
Aslında sistemimden memnunum fakat Mafia The Old Country oynarken verdiği FPS değeri beni açıkçası biraz rahatsız etti. Yeni gelecek güncel oyunlarda artık yetmemeye başlayacak diye şüphe etmiyor değilim. FSR vs olmadan aslında yine iyi FPS değerleri aldığımı düşünüyorum fakat yine de bilemiyorum.Benim için kıstas Alan Wake 2. Testlere baktığım zaman 2K'da 30 FPS alıyor zaten RT açıldığında Allaha emanet... O yüzden yükseltmeyi mantıklı buldum ama diyorsanız ki ben ayar kısarım 45-50 FPS beni rahatsız etmiyor böyle de devam edilebilir.
Teşekkür ederim hocam.PSU yeterli olur.
Hocam RX6700'ü satıp taksitle almayı düşünüyorum. Bi kısmını oradan karşılamayı düşünüyorum. 9070XT ile fiyat arası biraz fazla geldi.O karttan 9060XT'ye geçmek çok mantıklı olmaz. Biraz daha bekleyip bütçe arttırın, 9070XT alın.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Esenlikler dilerim.Aslında sistemimden memnunum fakat Mafia The Old Country oynarken verdiği FPS değeri beni açıkçası biraz rahatsız etti. Yeni gelecek güncel oyunlarda artık yetmemeye başlayacak diye şüphe etmiyor değilim. FSR vs olmadan aslında yine iyi FPS değerleri aldığımı düşünüyorum fakat yine de bilemiyorum.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam RX6700'ü satıp taksitle almayı düşünüyorum. Bi kısmını oradan karşılamayı düşünüyorum. 9070XT ile fiyat arası biraz fazla geldi.
Herkese teşekkürler arkadaşlar. RX 9060 XT 16 GB satın aldım. Elimdeki RX6700'ü de 7500'TL'ye arkadaşa cüzi bir miktara sattım.
Çok teşekkürler hocam.Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Esenlikler dilerim.