bilal.kyra
Gelişen
Samsung A56 yerine başlıktaki bütçe ile Huawei telefon alınır mı? Google olmaması sorun değil, Google olmadığı için alınmaz mantığı ile ilerlemek istemiyorum.
İşlemci olarak düşük.Samsung A56 yerine başlıktaki bütçe ile Huawei telefon alınır mı? Google olmaması sorun değil, Google olmadığı için alınmaz mantığı ile ilerlemek istemiyorum.
Samsung A56 yerine başlıktaki bütçe ile Huawei telefon alınır mı? Google olmaması sorun değil, Google olmadığı için alınmaz mantığı ile ilerlemek istemiyorum.
O fiyata Nova 13 ve 11 var.
Kısacası alınmaz. Ölü yatırım olur.
Hocam tavsiyem Samsung A serisi almamanız; 2 yıllık A34 cihazım ilk firmware sürümüne kıyasla çok daha az akıcı hissettiriyor, yani Samsung A serisini bilinçli yavaşlatıyor.Samsung A56 yerine başlıktaki bütçe ile Huawei telefon alınır mı? Google olmaması sorun değil, Google olmadığı için alınmaz mantığı ile ilerlemek istemiyorum.
Honor'dan vazgeçme nedenim Vatan'da arayüzde gezinirken Samsung daha hızlı geldi. iPhone'cu olan arkadaşım bile hız konusunda Samsung daha iyiymiş Honor'dan dedi, benimle aynı düşünüp.Honor'dan neden vazgeçtin ki? AVM'ye yakınsan bence git Vatan şubesinde Huawei, Honor, Samsung'a bak. Arayüzü güzel, Google servisi olmaması önemli değil. Yüklenebilen bir durum. Kirin İşlemciler öyle Exynos'lar gibi fazla da ısınmaz.
Buraya kalırsan sana sürekli A56 önerilecek.
Ne yazık ki 20 bine A serisinin üstüne geçemiyorum.Hocam tavsiyem Samsung A serisi almamanız; 2 yıllık A34 cihazım ilk firmware sürümüne kıyasla çok daha az akıcı hissettiriyor, yani Samsung A serisini bilinçli yavaşlatıyor.
Android sürümü kaynaklı değil; One UI 7 beta indirdiğimde One UI 6.1 sürümüne kıyasla çok daha akıcı bir deneyim elde etmiştim, stabil sürümde pil kullanımı aşırı arttı ve telefon genel olarak yavaşladı.