20.000 TL'ye Samsung telefon önerisi

Bütçe
20.000 TL

Yani sırasıyla A56, S23 ve S24 öneriyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sırasıyla A56, S23 ve S24 öneriyorsunuz.
A56 batarya ve uzun sistem için öneririm S23 Performans ve kamera için S24 de Ekran ve uzun sistem için diyebilirim. Şu an S10'dayım 2-3 yıl sonra muhtemelen S23'e geçerim. A55 ve A56 yakınlarıma aldım ve kendim inceledim iki cihazda yaklaşık olarak 6-7 saat ekran süresini çok rahat bir şekilde veriyorlar. (Ayar yapılmıştır)

A56 daha iyi gibi çünkü kamera pek önemli değil benim için hem A56'nın kamerası S8+dan daha iyi değil mi?

O zaman A56 bende 1 haftadan bile fazla gider şarjı.

A56 daha iyi gibi çünkü kamera pek önemli değil benim için hem A56'nın kamerası S8+dan daha iyi değil mi?

O zaman A56 bende 1 hafatdan bile fazla gider şarjı.

Güncel telefonlardan ne seçerseniz seçin şu anki telefonunuzdan iyi olacak merak etmeyin 3 seçenekten birini tercih edebilirsiniz.

A56'nın kamerası S8+dan daha iyi değil mi?

Sensör farkı var da A56 gün içinde iyi çekse de gece çekimlerinde biraz çuvallar(Her zaman değil tabii ki) e ona bakarsak S8 Plus'ta tek kamera başta düşük gibi hissedersiniz ama işinizi her türlü görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…