Bütçe
20.000 TL
Bende yenilenmiş kullanıyorum cihaz öyle geçti ama aldığınız model batarya falan değişmişse en kötü ihtimalle 5-6 ay sonra batarya değiştirsiniz.
Biraz da güncel kullanmak adına şimdi Android 13 altı güvenlik yaması almıyor o arada normalde S23 FE bulunur rahatlıkla da şarjı 3 saatin altında veriyor o yüzden S24 FE dedim bende belki bir S23'e de bakılabilir.

Yani sırasıyla A56, S23 ve S24 öneriyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sırasıyla A56, S23 ve S24 öneriyorsunuz.
A56 batarya ve uzun sistem için öneririm S23 Performans ve kamera için S24 de Ekran ve uzun sistem için diyebilirim. Şu an S10'dayım 2-3 yıl sonra muhtemelen S23'e geçerim. A55 ve A56 yakınlarıma aldım ve kendim inceledim iki cihazda yaklaşık olarak 6-7 saat ekran süresini çok rahat bir şekilde veriyorlar. (Ayar yapılmıştır)

A56 batarya ve uzun sistem için öneririm S23 Performans ve kamera için S24 de Ekran ve uzun sistem için diyebilirim. Şu an S10'dayım 2-3 yıl sonra muhtemelen S23'e geçerim. A55 ve A56 yakınlarıma aldım ve kendim inceledim iki cihazda yaklaşık olarak 6-7 saat ekran süresini çok rahat bir şekilde veriyorlar. (Ayar yapılmıştır)

A56 daha iyi gibi çünkü kamera pek önemli değil benim için hem A56'nın kamerası S8+dan daha iyi değil mi?

O zaman A56 bende 1 haftadan bile fazla gider şarjı.