Bütçe
20.000 TL
Sahilde sürmek içinse Kron daha iyi olur. Bu tarz bisikletlerden konfor beklemeyin bu arada.

Sahilde sürmek içinse Kron daha iyi olur. Bu tarz bisikletlerden konfor beklemeyin bu arada.

Hocam konfor için XC tarzı ön amortisörlü bisijletmi almamız lazım.

Hocam konfor için XC tarzı ön amortisörlü bisijletmi almamız lazım.
Şehir bisikleti hocam; Hollanda'da sürülenlerden, "Dutch Bike" diye geçenleri var, kadroları eğimli... Fakat ben ulaşım harici her halükarda yol bisikleti tercih ederim. Spor için sürülecekse pedala verilen her watt'ın yola gitmesi (verimlilik) ve hız, konfordan çok daha önemli.

Şehir bisikleti hocam; Hollanda'da sürülenlerden. Fakat ben ulaşım harici her halükarda yol bisikleti tercih ederim. Spor için sürülecekse pedala verilen her Watt'ın yola gitmesi (verimlilik) ve hız, konfordan çok daha önemli.

Şimdi sordum da hocam konfor da önemli dedi şehir bisikleti olarak ne önerirsiniz?

Bu nasıl hocam.

Şimdi sordum da hocam konfor da önemli dedi şehir bisikleti olarak ne önerirsiniz?
Daha önce bir şehir bisikleti satın almadım hocam. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların öneride bulunması daha sağlıklı olur. Hani bir model öneririm kronik sorunu vardır vs. diye, kusura bakmayın. RC1000 ve GVL290'ı kullandığım için onları önerebildim.