Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
- Makaleler
- 2
2.el ilanın linkini atar mısınız kesinleştirdiyseniz?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Hazır sistemlerde nedense çok fazla Intel işlemci artmaya başladı AM5 benim tavsiyemdir bulursan almaya çalış biraz daha bütçeyi artırman gerekebilir jelatinini sen açmak istersen.
Blackraven 18
Üstün
Hazır sistemlerde nedense çok fazla Intel işlemci artmaya başladı AM5 benim tavsiyemdir bulursan almaya çalış biraz daha bütçeyi artırman gerekebilir jelatinini sen açmak istersen.
Üst segmentte rekabet edemiyorlar tek rekabet edebildikleri noktada ise pazar payını tutabilmek adına çok ucuza ürün veriyorlar piyasaya diye tahmin ediyorum.
İlanda bilgiler yazmıyor sadece belirttiğim kısmi özellikler var. Netleşirse iletişimi geçeceğim sizin başka öneriniz varsa sıfır veya 2. el belirtirseniz sevinirim.
2.el ilanın linkini atar mısınız kesinleştirdiyseniz?
- Makaleler
- 2
Sıfır iyi bir kasa almak için bütçenizi çıkarmanız lazım ama 2.el isterseniz alttakine bakabilirsiniz.İlanda bilgiler yazmıyor sadece belirttiğim kısmi özellikler var. Netleşirse iletişimi geçeceğim sizin başka öneriniz varsa sıfır veya 2. el belirtirseniz sevinirim.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Üst segmentte rekabet edemiyorlar tek rekabet edebildikleri noktada ise pazar payını tutabilmek adına çok ucuza ürün veriyorlar piyasaya diye tahmin ediyorum.
Geçen X sitesindeki hazır sistemlere bakıyordum bir hazır sistemde güç kaynağının sertifikası yoktu anakartı Gigabyte A520M k ekran kartı 3050 işlemci 5 5600 istenilen fiyat 36 bin şaka gibiler.
- Makaleler
- 2
Geçen X sitesindeki hazır sistemlere bakıyordum bir hazır sistemde güç kaynağının sertifikası yoktu anakartı Gigabyte A520M k ekran kartı 3050 işlemci 5 5600 istenilen fiyat 36 bin şaka gibiler.
Üstüne kar koyuyorlar firmalar ama çok abartıyorlar.
Buna "abartıyorlar" demek bile hafif kalır.Üstüne kar koyuyorlar firmalar ama çok abartıyorlar.