ElderAssassin
Yetkin
S20 FE.
S20 FE.
S9 ile iPad 11 arasında kaldım hocam. S9 için indirim beklemeyi düşünüyorum.iPad 11 (A16)>= Samsung Galaxy Tab S9>= Samsung Galaxy Tab S10 FE.
Ekran beklentiniz çok yüksek değilse, ömür daha ön plandaysa iPad alıp geçebilirsiniz.
Ekran, işlemci her anlamda kaliteli olsun, güncelleme çok önemli değilse, iPad kadar uzun yaşaması gerekmiyorsa Tab S9 en mantıklısı.
Tab S10 FE her anlamda arada kalmış bir cihaz, ömür istiyorsam iPad alırım; ekran ve kalite istiyorsam Tab S9. İkisi arasında seçim yaparım ben olsam.
S10 FE alacağıma iPad alırım bu arada, net. Ekosistem için belki düşünürüm S10 FE'yi.
Hocam 8 GB RAM yeterli oluyor mu acaba? 12 GB olanı için 1500 TL daha bütçe zorlamaya değer mi?TAB S9 kullanıyorum. Kesinlikle değer o paraya. 128 GB olması önemli değil, 1 TB'a kadar yükseltebiliyorsun hafızasını desteği var. Ekran, 4 hoparlör, işlemci, ekran içi parmak izi okuma, 120 Hz ekran yenileme hızı vs derken liste uzar gider.
FE modelleri mümkün mertebe bütçe kurtarmazsa tercihin olsun. Bir çok özelliği kırpılmış durumda. İşlemci, ekran, hoparlör kalitesi ve adeti. Keza ekran yenileme hızı daha düşük.
Başka bir konuda 11 sormuşsunuz, ucuz çıkmayacaktır.
Hocam 8 GB RAM yeterli oluyor mu acaba? 12 GB olanı için 1500 TL daha bütçe zorlamaya değer mi?
Telefonu değiştirdiğim için tablet işini askıya almıştım ve şu an tekrar tablet arayışındayım. Bütçeyi 15 bine düşürdüm maalesef. Honor Pad V9 ile Xiaomi Pad 7 arasındayım.Sonuç olarak ne yaptınız acaba ben de 11 ve S9 arasında kaldım ve aradaki fiyat farkı kalemi de işin içine katınca şuan 4-5K civari bir fark var. @ElderAssassin