anonymuss0
Uzman
Diğer konuları inceledim Honor pad v9 vb. başka tabletlerden daha iyi diye bahsetmişler sizce nasıldır en iyisi hangisidir 20k bütçeye?
Diğer konuları inceledim Honor pad v9 vb. başka tabletlerden daha iyi diye bahsetmişler sizce nasıldır en iyisi hangisidir 20k bütçeye?
Honor almazdım. Yazılım konusunda Huawei'ye benzesede genel donanım ambargosuz olsa da kalem gibi parçaları bulmak çok zor.
Kalem olsa iyide şart değil yani 20k en iyi 11.5s mi son sorum pek de emin değilim ama sıktıysam kusuruma bakmayın.
Ne demek istediğiniz gibi sorabilirsiniz.
Evet en iyisi 11.5s ancak eğer çok iyisi gerekli değilse MatePad 11.5 2025'te işini görür. Senin tercihin 11.5 serisi seni üzmez.
İstersen mağazalara gidip bakabilirsin.
11.5 2025 11.5sten daha mı üstün? Özellik açısından olabilecek en iyisini fakat uzun süre götürecek bir şey lazım hem yazılımsal hem donanımsal.
Hayır 11.5s daha üstün. S takısı daha iyi olduğunu gösteriyor. Uzun süreden +5 seneden fazla ise donanımsal olarak ikisi de götürür ancak yazılımsal konuda emin değilim.
Tamamdır 11.5s iyidir. Rehberinizi inceledim biraz. Eskiden gbox kullanılıyordu doğru biliyorsam, bu daha mı iyi? MicroG tam olarak ne işe yarıyor? Var olan Google hesabımı kullanabiliyor muyum?