Bütçe
20.000 TL
Teşekkür ederim. Telefon çok kullanmadığım için çok zorlamaz diye düşünüyorum. Çalıştığım ortamda şarj etme sıkıntısı yaşadığım için bataryası biraz iyi olsun istedim. Bataryası kaç yıl gider peki?
Hocam bir de Samsung servisleri ücretsiz değişim yapabiliyor bataryada. Ben Tab S7 FE'yi biraz batarya açısından hor kullandım ve gittiğimde ücretsiz değiştiler.

Sana yakın vatan mağzası varsa oradan al bu Trendyol Hepsiburada'nın garanti firmaları adamı yorar.
Zaten Samsung garantisi olduğu için cihazı kaydettikten sonra sorun olmayacaktır. Ben de telefonu n11'den aldım.

Ayriyetten A56 bence de en iyi telefon bu bütçedeki. Cihazın tasarımını S23 FE'den daha güzel buluyorum arka kamera çıkıntısı da dahil edilince. Cihazı isterseniz 128 alın sonra SD kart takabilirsiniz ben öyle yaptım hocam. Ayrıca kutudan adaptör çıkmıyor sanırsam, Spigen bir 45W şarj aleti uyguna bulabilirsiniz, almanızda fayda var.

Ayrıyeten A56 bence de en iyi telefon bu bütçedeki. Cihazın tasarımını S23 FE'den daha güzel buluyorum arka kamera çıkıntısı da dahil edilince. Cihazı isterseniz 128 alın sonra SD kart takabilirsiniz ben öyle yaptım hocam. Ayrıca kutudan adaptör çıkmıyor sanırsam, Spigen bir 45W şarj aleti uyguna bulabilirsiniz, almanızda fayda var.

Eski telefonumdan kalma 60W'lık adaptörüm var. Yeter bence.

Değişiyorum sonunda telefonu 😀. Bütçem 20.000 TL. Telefon çok kullanmadığım için düşük tuttum. Ne önerirsiniz? Kamera çok kullanmam. Ekranı ve bataryası güzel olsun yeter. Şimdiden teşekkürler.
su an ne kadar oldu bilmiyorum ama a56 tavsiye ederim. 20 ustu vermek mantikli olmasa da bence 20.000TL altinda en iyi telefon.