Bütçe
20.000 TL
Samsung’un kendi sitesi. Samsung Shop uygulamasını indirin, arama kısmına girin eğitim mağazasına tıklayın. TC Kimlik numarasını girin, belgedeki barkodu girin. Eğitim mağazası açılacaktır.
Hocam, A37 20K gibi bir fiyata denk geliyor. A56 almak daha mantıklı sanki çünkü fiyatı sadece 2K daha fazla. Siz ne diyorsunuz bu işe?

Mantıksız hocam, direnç kayıt yapılacak sürekli sorun çıkaracak. Bir gün IMEI uçucak, diğer gün güncelleme isteyecek cihaz yapamayacak, anakarta müdahale var üstelik. Server kayıt yapılsa bütçeyi aşar.

Nothing Phone A 3 nasıl peki hocam? Şu an A56 almak var aklımda ama merak ettim bu markayı.

A56'dan daha iyi galiba.
Gayet iyi hocam, hemen hemen yakın markalar. Yazılım olarak saf Android’e yakın. A56’dan evet bazı noktalarda daha iyi. Bazı noktalarda da A56 iyi. Her ikiside iyi, hangisine yakın hissediyorsanız onu tercih edin.

Mantıksız hocam, direnç kayıt yapılacak sürekli sorun çıkaracak. Bir gün IMEI uçucak, diğer gün güncelleme isteyecek cihaz yapamayacak, anakarta müdahale var üstelik. Server kayıt yapılsa bütçeyi aşar.

Gayet iyi hocam, hemen hemen yakın markalar. Yazılım olarak saf Android’e yakın. A56’dan evet bazı noktalarda daha iyi. Bazı noktalarda da A56 iyi. Her ikiside iyi, hangisine yakın hissediyorsanız onu tercih edin.
Teşekkürler hocam.

Hocam bizim burada 1000tlye atıyorlar ama güncelleme yaparsan gidiyor.