Bütçe
20.000 TL

Topcu

Uzman
Merhaba. 20.000 TL bütçe ile ne almak mantıklı olur? A56 256 GB’a baktım ancak fiyatı son zamanlarda artmış; şu anda da yaklaşık 22.000 TL civarında olmalı. Bütçe biraz çıkar ama hak eder mi, orası önemli. Honor 400 8/256 GB modelinin fiyatı 18.499 TL.

Arayüz ve kullanım kolaylığı açısından hangisi mantıklı olur? Telefonu anneme alacağım. Bu yüzden ana menüde vs. reklam çıksın istemem. Xiaomi’de vardı sanırım o tarz şeyler. Cihaz olabildiğince kolay ve pratik kullanılmalı.

2026 yılında çıkacak Samsung Galaxy A57’yi de beklesem mi diye düşünüyorum, ama muhtemelen ~30 bin TL’ye yakın bir fiyattan çıkar. Fiyatın normalleşmesi 2026 Haziran–Temmuz’u bulabilir.

Merhaba. 20 bin TL bütçe ile ne almak mantıklı olur? A56 256 GB'a baktım ancak fiyatı son zamanlarda artmış; şu anda da yaklaşık 22 bin TL civarında olmalı. Bütçe biraz çıkar ama hak eder mi, orası önemli. Honor 400 12/256 GB modelinin fiyatı 18.499 TL.

Arayüz ve kullanım kolaylığı açısından hangisi mantıklı olur? Telefonu anneme alacağım. Bu yüzden ana menüde vs. reklam çıksın istemem. Xiaomi'de vardı sanırım o tarz şeyler. Cihaz olabildiğince kolay ve pratik kullanılmalı.

2026 yılında çıkacak Samsung Galaxy A57'yi de beklesem mi diye düşünüyorum; ama muhtemelen ~30 bin TL'ye yakın bir fiyattan çıkar. Fiyatın normalleşmesi 2026 Haziran–temmuz'u bulabilir.

A56 alın geçin. A57 ile fark olsa da muhtemelen annenizin işine yaramayabilir.
Neden A56 derseniz, daha sağlam, daha pratik ve ebeveynlerin daha çok Samsung sevdiğini göreceksiniz :D
Honor 400 ile ciddi kıyaslama yaparsak bile ekran dışı Honor fark atamıyor. Hatta A56 daha mantıklı kalıyor.
Bu yüzden A56 öneririm.

Merhaba. 20.000 TL bütçe ile ne almak mantıklı olur? A56 256 GB’a baktım ancak fiyatı son zamanlarda artmış; şu anda da yaklaşık 22.000 TL civarında olmalı. Bütçe biraz çıkar ama hak eder mi, orası önemli. Honor 400 8/256 GB modelinin fiyatı 18.499 TL.

Arayüz ve kullanım kolaylığı açısından hangisi mantıklı olur? Telefonu anneme alacağım. Bu yüzden ana menüde vs. reklam çıksın istemem. Xiaomi’de vardı sanırım o tarz şeyler. Cihaz olabildiğince kolay ve pratik kullanılmalı.

2026 yılında çıkacak Samsung Galaxy A57’yi de beklesem mi diye düşünüyorum, ama muhtemelen ~30 bin TL’ye yakın bir fiyattan çıkar. Fiyatın normalleşmesi 2026 Haziran–Temmuz’u bulabilir.
A56 bakın.