Bütçe
20.000 - 30.000

Scania V8

Uzman
Herkese selam, aralık ayından beri iPhone 13 kullanıyorum. İlk başta güzeldi her şey fakat hevesimi alınca sıradan bir telefon gibi gelmeye başladı. Ki öyle zaten.

60Hz olması ve günümüz teknolojilerinden biraz geri kalmasından ötürü 20 ile 30 bin TL arasında bir Android telefon istiyorum.

Aklıma bazı modeller var. Sırasıyla,

Hepsiburada'nın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından yararlanarak telefonu almayı düşünüyorum. Hiçbir sorunu olmayan 4 aylık iPhone 13 var. Üstüne para koymadan almam mümkün mü? Daha doğrusu Hepsiburada'nın bu kampanyası nasıl işliyor?

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TR cihazı ve KFG tam olduğunu var sayarsak muhtemel ederi 25.000TL civarı olur.
Oradaki cihazlar arasından H200 Pro sağlam telefon lakin kamera şekli beni hiç çekmiyor o sebeple önermem lakin kişiye bağlı o.
S24 FE var 24500TL dolaylarında.

TR cihazı ve KFG tam olduğunu var sayarsak muhtemel ederi 25.000TL civarı olur.
Oradaki cihazlar arasından H200 Pro sağlam telefon lakin kamera şekli beni hiç çekmiyor o sebeple önermem lakin kişiye bağlı o.
S24 FE var 24500TL dolaylarında.
Hocam a56 yerine s24 fe seçtim şimdi bu 3 ü arasından.

Şimdide Honor 200 pro ile S24 FE arasında kaldım.

Kutu Garanti Fatura var. TR Cihazı.

S24 FE 256GB versiyonu bence bu bütçedeki en mantıklı model.
Aklıma yattı benimde hocam. A56 yerine s24 fe en mantıklı olarak seçilebilecek samsung modeli bu bütçede.

Pubg'de 90 veya 120 FPS verebiliyor muydu? Isınan bir cihaz mı?

Eskiyi yenile muhabbetinden dolayı bunlara bir bakın. S24+ olursa onu alın. Olmazsa S24FE'yi.
Hocam s24+ bütçeyi aşıyor maalesef.

Buradaki amacım hiç para vermeden veya cüzi miktar vererek (3-4 bin tl gibi) almak.

Hocam A56 yerine S24 FE seçtim şimdi bu 3'ü arasından.

Şimdide Honor 200 Pro ile S24 FE arasında kaldım.

Kutu garanti fatura var. TR cihazı.

Aklıma yattı benim de hocam. A56 yerine S24 FE en mantıklı olarak seçilebilecek Samsung modeli bu bütçede.

PUBG'de 90 veya 120 FPS verebiliyor muydu? Isınan bir cihaz mı?

Hocam S24+ bütçeyi aşıyor maalesef.

Buradaki amacım hiç para vermeden veya cüzi miktar vererek (3-4 bin TL gibi) almak.

S24 FE PUBG de 90 FPS vermesi lazım. Honor 200p ile S24 FE arasında donanım hariç Honor her yönde biraz daha iyi. Ama Samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor. One UI 7 ile Exynos daha iyi olacak eğer uzun yıllar kullanmak istiyorum işlemciside iyi olsun diyorsan S24 FE tercih edebilirsin. Diğer yönlerde Honor biraz daha iyi. A56 çok pahalı alınmaz. PUBG de her türlü iki cihazda belli bir süre sonra ısınır. Onun için YouTube'dan PUBG testlerine bakman lazım.

S24 FE PUBG de 90 FPS vermesi lazım. Honor 200p ile S24 FE arasında donanım hariç Honor her yönde biraz daha iyi. Ama Samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor. One UI 7 ile Exynos daha iyi olacak eğer uzun yıllar kullanmak istiyorum işlemciside iyi olsun diyorsan S24 FE tercih edebilirsin. Diğer yönlerde Honor biraz daha iyi. A56 çok pahalı alınmaz. PUBG de her türlü iki cihazda belli bir süre sonra ısınır. Onun için YouTube'dan PUBG testlerine bakman lazım.
https://www.epey.com/akilli-telefon...8-944934/honor-200-pro_samsung-galaxy-s24-fe/ Karşılaştırmalara baktım yani işlemcisi daha iyi Samsungun. Çekirdek sayısıda fazla. Biri 8 çekirdek diğeri samsung 10 çekirdek.

Kameraya da bakıyorum hocam. Ön Kamerada 4K 30 FPS veriyor Honor. Samsung ise 4K 60 FPS. Arka da ise 8K 30 FPS veriyor samsung.

Kamera'da Honor 2tane 50MP koymuş. Ve de 50X Dijital Zoom var. Samsung'da ise 30X.

Onun harici şarj konusunda honor iyi. 100W hızlı şarj. O sıkıntı değil kendi açımdan.

Onun harici 3-5 farkları var biraz. Samsung S24 FE'ye yöneldim.

https://www.epey.com/akilli-telefon...8-944934/honor-200-pro_samsung-galaxy-s24-fe/ karşılaştırmalara baktım yani işlemcisi daha iyi Samsung'un. Çekirdek sayısıda fazla. Biri 8 çekirdek diğeri Samsung 10 çekirdek.

Kameraya da bakıyorum hocam. Ön kamerada 4K 30 FPS veriyor Honor. Samsung ise 4K 60 FPS. Arka da ise 8K 30 FPS veriyor Samsung.

Kamera'da Honor 2tane 50MP koymuş. Ve de 50X dijital Zoom var. Samsung'da ise 30X.

Onun harici şarj konusunda Honor iyi. 100W hızlı şarj. O sıkıntı değil kendi açımdan.

Onun harici 3-5 farkları var biraz. Samsung S24 FE'ye yöneldim.

Hızlı şarj kafanızı karıştırmasın. 25W çok rahat doldurur. Yazılım konusundada Honor Samsung kadar iyi değil bence. S24 FE bu segmentte alabileceğiniz en iyi cihaz zaten. 256 GB S24 FE uzun yıllar sizi götürür.

Hızlı şarj kafanızı karıştırmasın. 25W çok rahat doldurur. Yazılım konusundada Honor Samsung kadar iyi değil bence. S24 FE bu segmentte alabileceğiniz en iyi cihaz zaten. 256 GB S24 FE uzun yıllar sizi götürür.
Teşekkürler hocam. Karar olarak S24 FE verdim. İnşallah Hayırlısıyla en yakın zamanda alacağım.