Haebi
O nasıl oluyor? 3 tane bu üründen alsaniz zaten 260 TL :rofl:

Rica ederim canım.
Harbi hocam 200 TL ne resmen soygun!

Screenshot_2024-09-26-19-56-58-958_com.amazon.mShop.android.shopping.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@Batina, katılıyorum ama filtre kahve de abartılıyor. Türk Kahvesi the best. Ben kupası için aldım.
Filtre kahve bence abartılmıyor çünkü çekirdeğini kendin seçiyorsun. Türk kahvesi de çekirdekten yapılıyor. Ancak kötü kalite çekirdekten yapıldığını duymuştum. Bir de pişirildiği için filtreye göre daha kötü olabilir. Tadına alışıldığı için kültür oluşmuş tüketiliyor. Doktorlar Türk kahvesini de öneriyor ama benim tercihim şu an filtre. Ama cihaz alsam espresso yada americano da tercih ederdim. Doktorlar bunları da öneriyor.

Bir de filtre kahvede yada espresso, americano da daha fazla içme imkanı var. Daha büyük bardağa koyabiliyorsunuz. Türk kahvesinde genelde kahve fincanı o da çok küçük oluyor. İçimi daha zor geliyor bana daha koyu. Tabi tercih meselesi. Sürekli yapıp içenler vardır mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ruindry, Şok'tan sütlü köpüklü olanı aldınız, değil mi? Ben de Şok'a bakmaya gideceğim, kupası için alınır.
Bulunduğum yerde 2'si 1 arada vardı hocam 89TL'ye 2 tane aldım ev nescafe kupasıyla dolacak. :)
Sütlü köpüklü görürsem alırım başka şubesinde vardır belki.