20 bin TL televizyon önerisi

Sunny onermez misiniz? Sunny bulduk bir tane. 19 bin lira. 165 ekran. Tam modeli bilemiyorum. 140 ekran olani da 14 bin liraya geliyor. Onun tam modeli var.

SN55QMN252 Bu 140 ekran olanin tam modeli.

Arkadaşın attığı TCL ve Toshiba çok daha iyi. Sunny genellikle alt seviye paneller kullanıyor.
Biraz daha büyük olsun diye bu kadar ödün vermeye gerek yok.

Arkadaşın attığı TCL ve Toshiba çok daha iyi. Sunny genellikle alt seviye paneller kullanıyor.

Sunny'yi uzun süre kullandık. Hala daha kullanıyoruz ve memnunuz. Bilemedim. Daha ucuz daha büyük. Memnun da olduğumuz bir marka. TCL'ye pek güvenemiyorum. Toshiba da bütçeyi aşıyor.
Ben LG'nin teknolojisini kullanıyor diye biliyorum. Panelin ne gibi bir kötü yönü olabilir ki?

Alt seviye panelin ne gibi eksisi vardir?

Son düzenleme:
Ölü piksel, görüntü kalitesinde bozulmalar, arızalı panel, kötü renk kalitesi... Bu paraya gidip Sunny almak en saçma seçenek olur. Ancak keyfiniz bilir, alacak olan sizsiniz.

Yani bunların hiçbirini yaşamadım mevcut televizyonda. Yeni alacağım tv büyük olmalı. Umarım düzgün bir şey deng gelir.

Ayrıca 14 bin liraya düşüyor.

@SF26 Toshiba da Vestel'in markasi imis.

@abdullahdemir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…