Bütçe
70.000 TL
@pesimist34 QLED almak benim için en iyisi olacak o zaman, uzun süre kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

Salonumuz çok büyük değil, bu yüzden 55 inç almaya karar verdim. 70.000 TL bütçede 55 inç televizyon önerebilirsiniz.
Hocam, 70.000 TL bandında 55 inç OLED televizyonlar var.

TCL alabilirim fakat Samsung ekosistemim var ve TCL'nin satış sonrası desteğinin iyi olmadıgı söylendi. Teşekkürler.

Bu bütçede Mini LED almayı mantıklı bulmuyorum ben, OLED çok daha iyi olacaktır. Hele ki sırf Samsung olsun diye bu bütçeyi Mini LED'e bağlamak aşırı mantıksız bir hamle olur.

Benim tavsiyem Vatan'da gece indirimlerinden Grundig OLED TV almanız... 3 yıl garanti sunuluyor ve yanlış hatırlamıyorsam birçoğu LG WOLED panel kullanıyor, tabii Google TV tabanlı olmasının da avantajları bulunuyor.

Eğer Mini LED isterseniz yine 50K₺ bandında 144Hz destekli ve Peak'te 2000 Nit'e ulaşabilen Next'in bir modeli var, KTC temelli bir ürün, yine LG panel kullanıyor ve yine gayet F/P.

Demem o ki QN70F'nin o ücreti hak ettiğini hiç düşünmüyorum.

LG almayın asıl satış sonrası destek LG'de yok. Ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyorlar. Olağan bir sorun yaşadığnızda bunu çözmeniz çok zor garantili bir ürün olsa bile. Sanırım bu tarz durumlarda çok farklı da olmayacağını düşündüğüm ama en azından daha yaygın markalara yönlenmek daha doğru sonuçlar verebilir.

Tekrardan merhaba, mağazada inceledim modelleri, 65QN70F modeli Teknosa'da indirimlerle beraber 53.000 TL düşüyor fakat görüntü kalitesi OLED kadar değil normal olarak. OLED televizyonları araştırdım ve burn-in sorunu olup olmadığını sordum ve yeni modellerde bu sorunların olmadığını söylediler. Sizce OLED alırsam sorun yaşar mıyım?