İşlemci ve güncelleştirme.S24 FE'ün üstün olduğu alanlar nedir S23'e kıyasla?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Evde 21+ var Exynos 2100'lü, 4. Yılında, UI 7'yi de aldı. Sorunsuz devam ediyor gayet ki 2400 ona kıyasla fersah fersah iyi bir işlemci.Preimum hissiyat vermesi, FE serisinden olmadığı ve uzun vadede Exynos işlemcileri güven vermediği için S23 tercih edesim geliyor bana. 6 yıl sonrası Exynos işlemcilerin Snapdragon kadar optimizasyon sağlayacaklar mı emin değilim.
Exynos korkutmasın. Şu anda da gelecekte de S24 FE gayet stabil olacaktır.
S22, S23 FE, S24 FE kullandım ve şu an mesajı S24'ten yazıyorum. S24 FE S23'ten daha iyi bir tercih olacaktır. S23'ü bugün alsanız sadece 2 büyük güncellemesi kaldı. S24 FE'nin 6. Ayrıca S24 FE daha yeni ve güçlü bir işlemciye, çok daha iyi pil süresine sahip. S23 ise daha iyi yardımcı kameralara daha iyi ekran çerçevelerine ve ultrasonik parmak izi sensörüne sahip. Açıkcası gerçek kullanımda anlamlı farkların hepsi (yardımcı kamera video performansı hariç) S24 FE'nin lehine. Ayrıca ben S23 FE'yi de 1 sene kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki S24 FE çok daha iyi. Birisinin 0 birisinin 2. el olduğunu düşününce de çok arada kalmaya gerek yok bence. S24 FE alın geçin, memnun kalacağınızı garanti ederim.
S22, S23 FE, S24 FE kullandım ve şu an mesajı S24'ten yazıyorum. S24 FE S23'ten daha iyi bir tercih olacaktır. S23'ü bugün alsanız sadece 2 büyük güncellemesi kaldı. S24 FE'nin 6. Ayrıca S24 FE daha yeni ve güçlü bir işlemciye, çok daha iyi pil süresine sahip. S23 ise daha iyi yardımcı kameralara daha iyi ekran çerçevelerine ve ultrasonik parmak izi sensörüne sahip. Açıkcası gerçek kullanımda anlamlı farkların hepsi (yardımcı kamera video performansı hariç) S24 FE'nin lehine. Ayrıca ben S23 FE'yi de 1 sene kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki S24 FE çok daha iyi. Birisinin 0 birisinin 2. el olduğunu düşününce de çok arada kalmaya gerek yok bence. S24 FE alın geçin, memnun kalacağınızı garanti ederim.
Gönlüm S24 FE'ye kaydı gibi. Cevaplar için teşekkürler.
Pişman etmeyecektir. Evde 2 tane 2400, bir tane de 2400e varGönlüm S24 FE'ye kaydı gibi. Cevaplar için teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı olsun şimdiden. Açıkcası ikiside güzel cihazdır. Konfor ve küçük cihaz isterseniz S23 kesinlikle.Gönlüm S24 FE'ye kaydı gibi. Cevaplar için teşekkürler.