Bütçe
20.000 TL
Preimum hissiyat vermesi, FE serisinden olmadığı ve uzun vadede Exynos işlemcileri güven vermediği için S23 tercih edesim geliyor bana. 6 yıl sonrası Exynos işlemcilerin Snapdragon kadar optimizasyon sağlayacaklar mı emin değilim.
Evde 21+ var Exynos 2100'lü, 4. Yılında, UI 7'yi de aldı. Sorunsuz devam ediyor gayet ki 2400 ona kıyasla fersah fersah iyi bir işlemci.

Exynos korkutmasın. Şu anda da gelecekte de S24 FE gayet stabil olacaktır.

S22, S23 FE, S24 FE kullandım ve şu an mesajı S24'ten yazıyorum. S24 FE S23'ten daha iyi bir tercih olacaktır. S23'ü bugün alsanız sadece 2 büyük güncellemesi kaldı. S24 FE'nin 6. Ayrıca S24 FE daha yeni ve güçlü bir işlemciye, çok daha iyi pil süresine sahip. S23 ise daha iyi yardımcı kameralara daha iyi ekran çerçevelerine ve ultrasonik parmak izi sensörüne sahip. Açıkcası gerçek kullanımda anlamlı farkların hepsi (yardımcı kamera video performansı hariç) S24 FE'nin lehine. Ayrıca ben S23 FE'yi de 1 sene kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki S24 FE çok daha iyi. Birisinin 0 birisinin 2. el olduğunu düşününce de çok arada kalmaya gerek yok bence. S24 FE alın geçin, memnun kalacağınızı garanti ederim.