Bütçe
20.000-23.000 TL
5500 işlemci yerine biraz daha üste çık DDR5 öneririm.

5600 de var.

23 bin liraya B580 sistem topladilar Yesil Forum'da. Orada uc sayfa konu oldu. Burada bir tane sacma sapan mesaj disinda umursayan olmadi. Aktiflik bayagi dusmus anlasilan. En cok mesaj olmasi gereken konuda bir mesaj var. Sistem tavsiyesi cogu kisinin iyi bildigi, yardimci olabilecegi, en cok cevap verilen konulardan biridir oysa ki.

Son düzenleme:
5600 de var.

23 bin liraya B580 sistem topladilar yesil Forum'da. Orada UC sayfa konu oldu. Burada bir tane saçma sapan mesaj disinda umursayan olmadi. Aktiflik bayagi dusmus anlasilan. En cok mesaj olmasi gereken konuda bir mesaj var. Sistem tavsiyesi cogu kisinin iyi bildigi, yardimci olabilecegi, en cok cevap verilen konulardan biridir oysaki.

Topladığım B580 sistemi alabilirsin bütçeni geçmiyordu. Yeşil forumda ki arkadaşın attığı 4060 sistem de fena değil ama bütçeni 1K geçiyordu. Eğer bütçen çıkarsa DDR5 4060 olan sistemi alabilirsin çıkmıyorsa attığım sistem güzel.

Topladığım B580 sistemi alabilirsin bütçeni geçmiyordu.

Onu aldim hocam zaten sağ olun.

Yeşil forumda ki arkadaşın attığı 4060 sistem de fena değil ama bütçeni 1K geçiyordu.

Hocam o normalde butceyi gecmiyormus. 1K lira geri odemesi varmis ama ben boyle oldugunu B580'i aldiktan sonra gordum. Onemli degil ama. Bu da guzel bir sistem. Demek ki boyle olmasi gerekiyormus. Teşekkür ederim.