Tab S8U ile Tab S9+ arasında devasa çözünürlük farkı yok, kücük bir çözünürlük farkı var. Tab S9+'ın ekranı daha küçük ama PPI değeri daha yüksek. Siz büyük ekran istiyorsanız Tab S8 Ultra alın. Ağır iş yapmayacağınız için 8 Gen 1 problem çıkarmaz.
Baktım ama çözünürlüğü düşük değil mi? Büyük ekranda çözünürlük ciddi fark yaratır bence. Ekran, Ultra'ya yönelmemdeki sebep.
Hocam bilmediğimden soruyorum, telefon ve tablet Apple/Samsung olunca nasıl bir şey oluyor. Yani saat ve kulaklık da anlıyorum ancak tablette nasıl bir etkileşime giriyor cihazlar?
Baktım ama çözünürlüğü düşük değil mi? Büyük ekranda çözünürlük ciddi fark yaratır bence. Ekran, Ultra'ya yönelmemdeki sebep.
Hocam bilmediğimden soruyorum, telefon ve tablet Apple/Samsung olunca nasıl bir şey oluyor. Yani saat ve kulaklık da anlıyorum ancak tablette nasıl bir etkileşime giriyor cihazlar?
Şöyle özetleyeyim. iPhone iPad birlikteliği olunca tabletten arama yapma, mesajlaşma, cihazda mobil veri açıksa hiç hotspot açmadan bağlanma gibi işlevleri yapabiliyorsunuz. Normalde hotspot açmadan Wi-Fi bağlanma olmasa da olur gibinize gelebilir ama telefon uzaktayken internet bağlantısına ihtiyaç olduğunda çok iyi oluyor. Airdrop ile dosya aktarımı da çok hızlı bir şekilde oluyor. Ayrıca iPhone Apple cihazlarının ana ürünü. Android'in aksine iPhone olmayınca iPad işlevlerinin birçoğu kullanılamıyor. Yani Android bit telefon kullanıyorsanız iPad mantıksız olacaktır.
Benim önerime gelecek olursak Tab S9 serisi her şeyden önce TSMC yapımı Qualcomm olmasaydı tavsiye etmezdim. Çok güzel bir ekrana ve hoparlör sistemine sahip. Yanında kalem gelmesi, Samsung notes uygulamasının en az GoodNotes 6 kadar iyi olması ve multitasking özelliğinin piyasadaki tüm tabletlerden iyi olması nedeniyle benim önerim oldu. Ayrıca bir de şuna değinmeliyim ki S Pen gerçekten çok güzel hafif küçük ve tablete değdiğinde ipadinki gibi tak tak ses çıkarmıyor olması beni cezbediyor.