Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Battlefield serisi al bulabilirsen tabii ki.
Hocam serideki her oyunu güncel olarak 2 3 bin kişi oynuyor. Geriye bir tek BF 6 kalıyor o da bütçemi aşıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam serideki her oyunu güncel olarak 2 3 bin kişi oynuyor. Geriye bir tek BF 6 kalıyor o da bütçemi aşıyor.
BF 1 indirimlere giriyor takip et, cok zevkli. Ama BF 5 de guzel. Origin key alabilirsin daha ucuza gelir. Steam takintin yoksa tabii ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
termalmacun
Başarılı
BF 1 indirimlere girince almanızı tavsiye ederim.
Team Fortress 2.
Captain Skriniar 54
Başarılı
CS başlayıp seçkin alın bence. Eğer sürekli CS oynarsanız bir süre sonra seçkin kâra geçirir oradan gelen parayla da farklı oyun alıp döngüye sokarsınız bu sistemi.Valorant oynamaktan sıkıldım ve online FPS oyunu arıyorum bütçe olarak 20 dolara kadar çıkabilirim. Aklımda CS, Rainbow Six: Siege, Apex Legends var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada BF de güzel ama hayatsızlar mermi manyağı yapacağı için keyif alamayabilirsiniz.
Bu site guvenilir mi bilmiyorum ama alabilirsin. BF 1 icin ise revolations olanı almaya calis bu tüm ek paketleri kapsiyor.
BF 1 indirimlere giriyor takip et, cok zevkli. Ama BF 5 de guzel. Origin key alabilirsin daha ucuza gelir. Steam takintin yoksa tabii ki.
Hocam BF redsec onerir misiniz peki?
Battle Royale sevmiyorum sahsen. Size kalmis bir şey.