20 dolar bütçe ile FPS oyun önerisi

ANOFF 37

Üstün
Valorant oynamaktan sıkıldım ve online FPS oyunu arıyorum bütçe olarak 20 dolara kadar çıkabilirim. Aklımda CS, Rainbow Six: Siege, Apex Legends var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Battlefield serisi al bulabilirsen tabii ki.

Hocam serideki her oyunu güncel olarak 2 3 bin kişi oynuyor. Geriye bir tek BF 6 kalıyor o da bütçemi aşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam serideki her oyunu güncel olarak 2 3 bin kişi oynuyor. Geriye bir tek BF 6 kalıyor o da bütçemi aşıyor.

BF 1 indirimlere giriyor takip et, cok zevkli. Ama BF 5 de guzel. Origin key alabilirsin daha ucuza gelir. Steam takintin yoksa tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF 1 indirimlere girince almanızı tavsiye ederim.

Valorant oynamaktan sıkıldım ve online FPS oyunu arıyorum bütçe olarak 20 dolara kadar çıkabilirim. Aklımda CS, Rainbow Six: Siege, Apex Legends var. Siz ne düşünüyorsunuz?
CS başlayıp seçkin alın bence. Eğer sürekli CS oynarsanız bir süre sonra seçkin kâra geçirir oradan gelen parayla da farklı oyun alıp döngüye sokarsınız bu sistemi.
Bu arada BF de güzel ama hayatsızlar mermi manyağı yapacağı için keyif alamayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…