Öncelikle merhaba. İlkbahar indirimleri de gelmişken Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum ama platform takıntım yok. Başka platformlarda daha ucuza düşüyorsa başka yerden alırım. Bu yüzden önerilerinizde iki şeyi göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim: Ya oyun sadece Steam'de olsun, yani başka platformlarda satılmasın (Örn: Ultrakill, Dispatch) ya da Steam üzerinde diğer platformlara kıyasla daha ucuz olsun. Tür fark etmez. Şu anlık düşündüğüm oyunlar fotoğraflardaki gibi. Genel olarak AAA oyunlar ya Epic kütüphanemde var ya da Epic'te daha ucuz, bu yüzden indie oyunlar almak daha mantıklı gibi duruyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Egee
Başarılı
Öncelikle merhaba. İlkbahar indirimleri de gelmişken Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum ama platform takıntım yok. Başka platformlarda daha ucuza düşüyorsa başka yerden alırım. Bu yüzden önerilerinizde iki şeyi göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim: Ya oyun sadece Steam'de olsun, yani başka platformlarda satılmasın (örneğin: Ultrakill, Dispatch) ya da Steam üzerinde diğer platformlara kıyasla daha ucuz olsun. Tür fark etmez. Şu anlık düşündüğüm oyunlar fotoğraflardaki gibi. Genel olarak AAA oyunlar ya Epic kütüphanemde var ya da Epic'te daha ucuz, bu yüzden indie oyunlar almak daha mantıklı gibi duruyor.
Eki Görüntüle 234357
Red Dead Redemption 2 veya Cyberpunk 2077 oynamadıysanız mutlaka şans verin, 15 dolardı sanırsam.
Tesekkurler, iki oyun da Epic kutuphanemde mevcut.Red Dead Redemption 2 veya Cyberpunk 2077 oynamadıysanız mutlaka şans verin, 15 dolardı sanırsam.
CivcikSeverim
Uzman
Öncelikle merhaba. İlkbahar indirimleri de gelmişken Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum ama platform takıntım yok. Başka platformlarda daha ucuza düşüyorsa başka yerden alırım. Bu yüzden önerilerinizde iki şeyi göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim: Ya oyun sadece Steam'de olsun, yani başka platformlarda satılmasın (örneğin: Ultrakill, dispatch) ya da Steam üzerinde diğer platformlara kıyasla daha ucuz olsun. Tür fark etmez. Şu anlık düşündüğüm oyunlar fotoğraflardaki gibi. Genel olarak AAA oyunlar ya Epic kütüphanemde var ya da Epic'te daha ucuz, bu yüzden indie oyunlar almak daha mantıklı gibi duruyor.
Eki Görüntüle 234357
Doom the Dark age olabilir iyi bir indirimde.
Hocam steam'den alınan RDR2'ye Türkçe yama yapılıyor mu?Red Dead Redemption 2 veya Cyberpunk 2077 oynamadıysanız mutlaka şans verin, 15 dolardı sanırsam.
Evet.Hocam steam'den alınan RDR2'ye Türkçe yama yapılıyor mu?