belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Anlık bir gazla 20 dolar yükleyip Forza 5 aldım. Sarmadı, iade ettim. Şimdi bu 20 doları ne yapsam diye düşünüyorum. Oyun almak istemiyorum çünkü zaten birikmiş en az 10 tane oynanmamış hikayeli oyunum var. Seçkin almayı düşünüyorum, arkadaşıma sordum alırsan beraber oynarız dedi. Normalde çok FPS oynayan biri değilim. Toplasan 1250 saatim falan var anca.

Anlık bir gazla 20 dolar yükleyip Forza 5 aldım. Sarmadı, iade ettim. Şimdi bu 20 doları ne yapsam diye düşünüyorum. Oyun almak istemiyorum çünkü zaten birikmiş en az 10 tane oynanmamış hikayeli oyunum var. Seçkin almayı düşünüyorum, arkadaşıma sordum alırsan beraber oynarız dedi. Normalde çok FPS oynayan biri değilim. Toplasan 1250 saatim falan var anca.

Seçkin alman iyi olur hem arkadaşlarınla bir nebze daha az hileli oyun oynarsın hem de bir zaman sonra seçkine verdiğin parayı haftalık ödüllerde çıkarırsın bazen yeri geliyor 20 30 dolarlık skin atıyor haftalık ödülden benim rekorum 25 dolar :)

Hepinize teşekkürler. Ödülleri alabilmek için oyuna ne kadar vakit ayırmak gerekiyor bu arada? Çabuk sıkılan bir insanım. Bir oyunu 1 ay boyunca durmadan oynarsam en az 2-3 ay geri dönemiyorum.

Son düzenleme:
@FearcaN, @Mustafaymis, @23783, @Ömer_Yeter, hepinize teşekkürler. Ödülleri alabilmek için oyuna ne kadar vakit ayırmak gerekiyor bu arada? Çabuk sıkılan bir insanım. Bir oyunu 1 ay boyunca durmadan oynarsam en az 2-3 ay geri dönemiyorum.

Her hafta çarşamba haftalık ödül açılıyor diğer haftaya kadar 3 4 oyun kazanırsan alırsın uzun sürmüyor 1 haftan var istersen her gün 1 el at yine alırsın.

@FearcaN, @Mustafaymis, @23783, @Ömer_Yeter, Hepinize teşekkürler. Ödülleri alabilmek için oyuna ne kadar vakit ayırmak gerekiyor bu arada? Çabuk sıkılan bir insanım. Bir oyunu 1 ay boyunca durmadan oynarsam en az 2-3 ay geri dönemiyorum.

4-5 maç ranked atarsan her hafta drop atar sana 5 tanesinden 2 tanesini seçersin. Çoğunlukla kasa, 5 centlik skin ve sprey çıkar. Kasaları toplayarak çıkartırsın parasını. Sıkılır mısın bilmem. Şahsen bana göre şu an piyasada eli yüzü düzgün tek FPS oyunu.