Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

Önüme düştü, yorumlarda CAT6 alan da var CAT5E gidende var fakat fiyatı uygun. Birden fazla kampanyalı fiyatı var.

1717854303641.webp

İlgilenen arkadaşlar Buradan ulaşabilir.

Tam da ihtiyacım vardı, sizce dış cephede kullanıma uygun mudur? Ankastreden eve gelen kabloda sıkıntı olduğu için hız düşüyor, onu değiştireceğim.

Tam da ihtiyacım vardı, sizce dış cephede kullanıma uygun mudur? Ankastreden eve gelen kabloda sıkıntı olduğu için hız düşüyor, onu değiştireceğim.
Hocam görseldeki kablonun özelliklerini bilmiyorum ama dış kullanım için STP kablo almanız uygun olacaktır.

Modemden bilgisayara CAT5 ile kablo çektim ama 1000 Mbps hız görebiliyorum ilginç bir şekilde. CAT5e değil, CAT5. yeni bir kablo almaya ihtiyacım var mı emin olamadım açıkçası. Neyse alanlar alsın, kaliteliyse yedek kablo olarak alabilirim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo dün geldi, 30 metrelik aldım, 20 metre kadarını ankastreden eve DSL kablosu çekmek için kalan 10 metreyi de bilgisayardan modeme bağlantı için kullandım

Sıkıntısız çalışıyor şu an, hat değerlerinde hiçbir kayıp yok. Ne kadar süre dayanır bilemeyeceğim çok kalın bir şey gibi durmuyor, ama ince de değil pek.