Detaylar
Kim cevapladı?Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Tam da ihtiyacım vardı, sizce dış cephede kullanıma uygun mudur? Ankastreden eve gelen kabloda sıkıntı olduğu için hız düşüyor, onu değiştireceğim.
- Makaleler
- 8
Hocam görseldeki kablonun özelliklerini bilmiyorum ama dış kullanım için STP kablo almanız uygun olacaktır.Tam da ihtiyacım vardı, sizce dış cephede kullanıma uygun mudur? Ankastreden eve gelen kabloda sıkıntı olduğu için hız düşüyor, onu değiştireceğim.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok geç aldım bile, metresi 5.5 liraya geliyor bu fiyata değer bence. En kötü evin içinde bilgisayarda kullanırım.
Kullanılmaz, bu fiyat aralığındaki kablolar evde bile çatlıyor.Tam da ihtiyacım vardı, sizce dış cephede kullanıma uygun mudur? Ankastreden eve gelen kabloda sıkıntı olduğu için hız düşüyor, onu değiştireceğim.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Deneyip göreceğiz artık.Kullanılmaz, bu fiyat aralığındaki kablolar evde bile çatlıyor.
- Makaleler
- 1
Modemden bilgisayara CAT5 ile kablo çektim ama 1000 Mbps hız görebiliyorum ilginç bir şekilde. CAT5e değil, CAT5. yeni bir kablo almaya ihtiyacım var mı emin olamadım açıkçası. Neyse alanlar alsın, kaliteliyse yedek kablo olarak alabilirim gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala kablo ile kullanmaya devam ediyorum, özellikle ofisimizde metro altyapısı var ve optik kablo kullanıyoruz. Ne olursa olsun Kablo bağlantıları kolay kolay ölecek gibi gözükmüyor.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Kablo dün geldi, 30 metrelik aldım, 20 metre kadarını ankastreden eve DSL kablosu çekmek için kalan 10 metreyi de bilgisayardan modeme bağlantı için kullandım
Sıkıntısız çalışıyor şu an, hat değerlerinde hiçbir kayıp yok. Ne kadar süre dayanır bilemeyeceğim çok kalın bir şey gibi durmuyor, ama ince de değil pek.
Sıkıntısız çalışıyor şu an, hat değerlerinde hiçbir kayıp yok. Ne kadar süre dayanır bilemeyeceğim çok kalın bir şey gibi durmuyor, ama ince de değil pek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
"Black Lives Matter" topluluğu katili savunuyor!
- christopher moltisanti
-