Beyfendi Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 33 Beğeniler 24 2 Ekim 2025 #1 20 m2 odayı ısıtmak için yağlı radyatör mü yoksa konvektör ısıtıcılar mı tercih edilmelidir?
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.049 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 2 Ekim 2025 #2 Yağlı radyatör aşırı verimsiz. Konveksiyonel daha iyi olur.
KS KS Beyfendi Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 33 Beğeniler 24 2 Ekim 2025 #3 Dark Raiden dedi: Yağlı radyatör aşırı verimsiz. Konveksiyonel daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz aktif kullandınız mı ? Hızlı ısıtma için konveksiyonel uzun süreler için yağlı radyatör önerilmiş
Dark Raiden dedi: Yağlı radyatör aşırı verimsiz. Konveksiyonel daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz aktif kullandınız mı ? Hızlı ısıtma için konveksiyonel uzun süreler için yağlı radyatör önerilmiş
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.049 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 2 Ekim 2025 #4 Beyfendi dedi: Siz aktif kullandınız mı? Hızlı ısıtma için konveksiyonel, uzun süreler için yağlı radyatör önerilmiş. Genişletmek için tıkla... Yağlı radyatör kullandım. Hem geç ısıtıyor hem de çok güç harcıyor. Konveksiyonel kullanmadım ama kullanan kişiler çok hızlı etki ettiğini belirtiyor.
Beyfendi dedi: Siz aktif kullandınız mı? Hızlı ısıtma için konveksiyonel, uzun süreler için yağlı radyatör önerilmiş. Genişletmek için tıkla... Yağlı radyatör kullandım. Hem geç ısıtıyor hem de çok güç harcıyor. Konveksiyonel kullanmadım ama kullanan kişiler çok hızlı etki ettiğini belirtiyor.