Merhaba özel bir sebepten dolayı Nays hesabımı kapatmaya karar verdim. Ama hesapta yaklaşık 20 TL kaldı. Bende bu 20 TL ile oyun alıp cashback gelirse kalan parayı da aklımda olan bir şeye harcamayı düşünüyorum. Öenrebileceğiniz 20 TL altı oyun var mıdır? Çok umudum yok olacağından ama önerirseniz harika olur. Sevdiğim türler hardcore olmayan strateji, aksiyon, macera, yarış, spor(futbol olsa harika olur),aksiyonla karışık aşırı olmayan korku. Steam'de büyük ihtimal bu fiyata oyun yoktur Epic, Xbox PC ve diğer yerlerden önerebilirsiniz.
The Falconeer, havada gerçekleşen heyecanlı it dalaşları ve Great Ursee'nin esrarengiz açık dünyasının kapsamlı bir keşfini içeren bir açık dünya hava savaşı oyunudur.
From Space, en fazla dört kişilik takımlar için tekli ve eşli aksiyon, nişancılık oyunudur. Müthiş bir tarzda tasarlanmış grafiklerle kıyamet sonrası bir dünyada, ölçüsüz silahlar kullanarak arkadaşlarınla dünyayı bir uzaylı istilasından kurtarmaya çalış. Kıyamet hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
I Am Fish, evlerinden zorla koparılan, evcil hayvan dükkanında bir akvaryumdaki dört cesur balığın fizik tabanlı, etkileyici bir macerasıdır. Özgürlük ve bir araya gelmek için yüzün, uçun, yuvarlanın ve ilerleyip açık okyanusa ulaşmaya çabalayın.