KS KS B Blumber Çalışkan Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 4 7 Ocak 2026 #11 Bütçeyi 200.000 girmiştim ama 5080'li sistemi ne kadar ucuza kapasam diye düşünüyordum. Aklıma girdiniz keseyi açıcaz galiba. LH44 dedi: İnno3d'nin 3X OC modeli daha ucuz, ek olarak soğutması daha iyi. O daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun.
Bütçeyi 200.000 girmiştim ama 5080'li sistemi ne kadar ucuza kapasam diye düşünüyordum. Aklıma girdiniz keseyi açıcaz galiba. LH44 dedi: İnno3d'nin 3X OC modeli daha ucuz, ek olarak soğutması daha iyi. O daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 7 Ocak 2026 #12 Blumber dedi: Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun. Genişletmek için tıkla... Çoğu overpriced, İnno3D fazlasıyla yeterli.
Blumber dedi: Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun. Genişletmek için tıkla... Çoğu overpriced, İnno3D fazlasıyla yeterli.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.809 Çözümler 13 Beğeniler 7.784 Yer Aydın 7 Ocak 2026 #13 Blumber dedi: Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun. Genişletmek için tıkla... Hayır, gerek yok.
Blumber dedi: Ekran kartı için MSI'ın ya da Asus'un güzel modellerine çıkmaya gerek var mı. Almışken bari iyisi olsun. Genişletmek için tıkla... Hayır, gerek yok.