Bütçe
200.000 TL
@Müzikalite, ilk sisteme kıyasla daha iyi. Bu demek değil ki; alabilirsiniz.
Sıvı soğutma daha önceden incelediğim veya önerdiğim bir model değil, iyi/kötü diyemem.

9950X'e bu durumda fazladan 10.000 TL vermek mantıksız, sisteme zaten ederinin üzerinde para ödüyorsunuz.

@Topcu, @talongod, @LH44 ; yorumlarınız için teşekkür ederim.

Şu an için Ryzen 9 7900 tarafı bana daha mantıklı geliyor ama farklı görüşleri de okumak isterim.
Özellikle parça uyumu ve uzun vadede sistemin sorun yaşatıp yaşatmayacağı konusunda yorumlar gelirse sevinirim.

@Müzikalite, dediğim gibi sıvı soğutma hakkında bir yorum yapamam, ekran kartına gelirsek; Shadow'un Ventus modelinden pek farkı yok, iyi bir seri değil yani.
Kasa biraz daha ucuzlatılabilir belki. Hani görünüş desek yok, sıradan. Ekstra bir özelliği yok, bana gereksiz geliyor.
Anakart iyi fakat fiyatı bunu es geçmemizi sağlıyor. Diğer parçalarda da durum farklı değil.

Dükkanın kirasını çıkartıyor arkadaşlar. 🙂

@Müzikalite, dediğim gibi sıvı soğutma hakkında bir yorum yapamam, ekran kartına gelirsek; Shadow'un Ventus modelinden pek farkı yok, iyi bir seri değil yani.
Kasa biraz daha ucuzlatılabilir belki. Hani görünüş desek yok, sıradan. Ekstra bir özelliği yok, bana gereksiz geliyor.
Anakart iyi fakat fiyatı bunu es geçmemizi sağlıyor. Diğer parçalarda da durum farklı değil.

Dükkanın kirasını çıkartıyor arkadaşlar. 🙂
Teşekkürler :) Shadow kartın Ventus’un sade bir versiyonu olduğunu öğrendim, performans açısından sorun olmayacağını düşünüyorum.
Mağaza ve garanti süreci benim için önemli, bu yüzden parçaları böyle seçtim.

@Müzikalite, Shadow'un soğutma performansı Ventus gibi kötü, yük altında fanlar varlığını size hissettirir. Bunu bilerek alın.

İtopya'nın veyahut başka bir mağazanın hizmet sürecinin iyi olduğunu söyleyemem. Herhangi bir mağazada 5 kişiden 3'ü sorun yaşıyorsa orada bir şey vardır.

@Müzikalite, Shadow'un soğutma performansı Ventus gibi kötü, yük altında fanlar varlığını size hissettirir. Bunu bilerek alın.

İtopya'nın veyahut başka bir mağazanın hizmet sürecinin iyi olduğunu söyleyemem. Herhangi bir mağazada 5 kişiden 3'ü sorun yaşıyorsa orada bir şey vardır.
Shadow kartın fan sesi olabileceğini biliyorum, performans açısından sorun olmayacağını düşünüyorum.
İtopya’dan daha önce ürün aldım, garanti süreci sorunsuzdu, bu yüzden parçaları böyle seçtim.