mauroicardi9

Uzman
200-300 TL civarına ne önerebilirsiniz? 1400 liralık mouse'a 600-700 liralık bir şey almak istemiyorum. Bu seçeneklerin arasında çok kalite farkı var mıdır? Yoksa sırf baskılı diye mi 350 TL ilki.

Bu bütçede Xrades iyi, kaliteli kumaşı vs. Xrades bakabilirsiniz bu bütçede. Klasse Classic de olabilir. Amazon'da satılıyor o.
İki mouse pad de başlıkta ekliydi. İkisi arasında kaldım, GPT'ye sorduğumda Klasse'de mouse daha rahat kayar diyor ama mouse padin altının deri olması biraz düşündürdü.

Tasarım ücreti artırıyor. KlasseGear'ın PRO versiyonları da var. Mesela şu tasarıma özel indirim var. Daha önceden PRO'nun siyah versiyonunu kullandım. Gayet iyiydi. XRades veya Classic sürümlerini kullanmadım.

KlasseGear PRO versiyonu ile diğer tasarım odaklı XRades vb. mouse padlerin kalite farkı var mıdır bilmiyorum.

2025-05-08_03-58.webp

2025-05-08_03-59.webp

Ayrıca daha geniş bir mouse pad olur diyorsan XRades şu ürünü var. Fare için açıkcası bunu öneririm.

Ben uzun süreler Xrades, Klasse Pro ve Proge kullanmış birisiyim ve bu üç marka arasında kalite farkı görmedim desem yalan olmaz. Şu an Xrades kullanıyorum, gayet rahat kayıyor. Kısacası Xrades alınır, tavsiye ederim.

Deri olması sorun değil, masaya çok iyi yapışıyor hatta deri olduğu için.
Haklı olabilirsiniz ama içime sinmedi nedense ya. Xrades ve Helixsun arasında kaldım.
Ben uzun süreler Xrades, Klasse Pro ve Proge kullanmış birisiyim ve bu üç marka arasında kalite farkı görmedim desem yalan olmaz. Şu an Xrades kullanıyorum, gayet rahat kayıyor. Kısacası Xrades alınır, tavsiye ederim.
Xrades ve Helixsun arasında kaldım. Klasse'yi tabanından dolayı eledim.