Bütçe
200-300 TL

serbest

Yetkin
Makaleler
1
Elimde 5 yıllık 10 TL'ye aldığım 3cm kalınlığında bir cuzdan var. Hem çok kalın hem de gereksiz bölmeleri var. Öğrenci olduğum için 5 tane kartım var bir de 200-300 nakit para. Varsa önerdikleriniz bekelrim.

Sağ ol direkt alır geçerim. Beni de 5 sene götürse yeter. He bir de konuyu açan admin bey başlığı yanlış düzenlemiş. Kusuruna bakmayın.

Tek sorunları bazen alt taraftaki mandalın yayı bozuluyor ama seni 2 - 3 yıl net götürür tek kötü yanı cok fazla para ve cok fazla kart kabul etmiyor.Biraz zengin tarzı .

Tek sorunları bazen alt taraftaki mandalın yayı bozuluyor ama seni 2 - 3 yıl net götürür tek kötü yanı cok fazla para ve cok fazla kart kabul etmiyor. Biraz zengin tarzı.

Cüzdan açılıyormuş yeni gördüm. Zaten benim 5-6 tane toplam kartım var, 4-5 adette kağıt para. Yeter herhalde. Yay olayını anlamadım ama önemli değil.

Cüzdan açılıyormuş yeni gördüm. Zaten benim 5-6 tane toplam kartım var, 4-5 adette kağıt para. Yeter herhalde. Yay olayını anlamadım ama önemli değil.

Kartlar dikey koyuyonya alttaki mandala bastınmı tüm kartlar yukarı fırlıyor cok tatlı bir özellik bayılacaksın üstüne bu cüzdan sana fazlasıyla yeter. Şimdiden hayırlı olsun.

Kartlar dikey koyuyonya alttaki mandala bastınmı tüm kartlar yukarı fırlıyor cok tatlı bir özellik bayılacaksın üstüne bu cüzdan sana fazlasıyla yeter. Şimdiden hayırlı olsun.

Yeni öğrendim özelliği geri kalmışız:D sağ ol. Sonunda üşenmedim de kapkalın cüzdanı değiştirdim. Öyle bir cüzdanki adam satarken 'en alt kısmında gizli bölüm var.' demişti. Öyle bir cüzdan.

Bütçeni aşabilir ama kaliteli sayfa ve kaliteli ürünler. Aldım kullandım memnunum.

1-2 tane gördüm güzel. Hangisini alacağım bakalım.

Bütçeni aşabilir ama kaliteli sayfa ve kaliteli ürünler. Aldım kullandım memnunum.

Bunu aldım geldi. Sanki uzun süre götürmeyecek gibi duruyor ya.

Son düzenleme: