Bütçe
200-300

kechifikasion

Çalışkan
Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde toplama sistemim için bir yükseltme kararı aldım. Bu süreçte, kule tipi işlemci soğutucuma ait fanı da değiştirmeyi planlıyorum. Mevcut fan 90x90x25 mm boyutlarında ve 3 pin bağlantılıdır (bilgiler kutu üzerinde yer almaktadır). Aynı ölçülerde, kule tipi soğutucuyla uyumlu, tercihen ARGB aydınlatmalı ya da ışıksız bir fan arayışındayım. Bütçe olarak mümkünse 200–300 TL bandını aşmamasını tercih ederim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba,

Geçtiğimiz günlerde toplama sistemim için bir yükseltme kararı aldım. Bu süreçte, kule tipi işlemci soğutucuma ait fanı da değiştirmeyi planlıyorum. Mevcut fan 90x90x25 mm boyutlarında ve 3 pin bağlantılıdır (bilgiler kutu üzerinde yer almaktadır). Aynı ölçülerde, kule tipi soğutucuyla uyumlu, tercihen ARGB aydınlatmalı ya da ışıksız bir fan arayışındayım. Bütçe olarak mümkünse 200–300 TL bandını aşmamasını tercih ederim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Açıkçası 90x90 boyutlari fan işlemciyi tam soğutmaz ama dersen istiyorum bu.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07CYQHC7D?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bence biraz bütçeni artır https://m.n11.com/urun/dark-freezer...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel

Şu an elimde mevcut soğutma bloğu var, onun fanını değiştireceğim ışıkları çok göz alıyor diye. İlerleyen süreçte bloğu tamamen de değiştirebilirim de şimdilik bütçem baya dar hale geldi. Uygun fiyatlı soğutucu önerisine de açığım.

Şu an elimde mevcut soğutma bloku var, onun fanını değiştireceğim ışıkları çok göz alıyor diye. İlerleyen süreçte bloku tamamen de değiştirebilirim de şimdilik bütçem bayağı dar hale geldi. Uygun fiyatlı soğutucu önerisine de açığım.

Dostum şu an tek fan işlemci soğutucundan pahalı duruma geliyor istersen eski fanla devam et bütçen olursa gel biz sana önerelim veya bilgisayarcilardan satılıyordur 9cm kasa fanları onlardan alın.

Tek derdin aydınlatma ise fanın aydınlatma kablosunu kes kurtul. PC'ye giden kablolar değil yalnız onları elleme. Direkt fan üzerinde ledlere giden kablo olacak, ring şeklinde ise genellikle seri bağlıdır bir kablo kesince hepsi söner. Fanın arkasında sticker vardır onu sök görürsün. Emin olamazsan fotoğrafını at buraya yardımcı olalım.