Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 11 Mayıs 2026 #1 Bazı olaylar sonucu AK-47 Case Hardened sahibi oldum, bütçem yukarıda, aklımda bu kombo var.
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 11 Mayıs 2026 #2 Zeitnot dedi: Bazı olaylar sonucu AK-47 Case Hardened sahibi oldum, bütçem yukarıda, aklımda bu kombo var. Eki Görüntüle 248236 Genişletmek için tıkla... Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence. Survival knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider.
Zeitnot dedi: Bazı olaylar sonucu AK-47 Case Hardened sahibi oldum, bütçem yukarıda, aklımda bu kombo var. Eki Görüntüle 248236 Genişletmek için tıkla... Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence. Survival knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 11 Mayıs 2026 #3 Bu eldiven yerine Broken Fang koleksiyonundaki kirmizi eldiveni alabilirsin FT'si 50 dolardi sanirim.
Bu eldiven yerine Broken Fang koleksiyonundaki kirmizi eldiveni alabilirsin FT'si 50 dolardi sanirim.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 11 Mayıs 2026 #4 Spartan dedi: Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence. Eki Görüntüle 248237 Survival Knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider. Genişletmek için tıkla... 100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam? Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için. ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter.
Spartan dedi: Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence. Eki Görüntüle 248237 Survival Knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider. Genişletmek için tıkla... 100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam? Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için. ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter.
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 11 Mayıs 2026 #5 Zeitnot dedi: 100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam? Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için. ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak. Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.
Zeitnot dedi: 100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam? Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için. ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak. Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.247 Beğeniler 1.182 11 Mayıs 2026 #6 Spartan dedi: Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Bol animasyon şart değil çekerken iyi olsun yeter diyor. Sürekli inceleyecek kadar haşır neşir olmayacak yani.
Spartan dedi: Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Bol animasyon şart değil çekerken iyi olsun yeter diyor. Sürekli inceleyecek kadar haşır neşir olmayacak yani.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 11 Mayıs 2026 #7 Spartan dedi: Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak. Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.
Spartan dedi: Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak. Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 11 Mayıs 2026 #8 Zeitnot dedi: Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam dediğim gibi güncel fiyatlardan pek haberim yok. Benim görüntü ve tasarım olarak daha hoşuma gittiği için önerdim tabii ki bütçeye göre farklı şeyler bakılabilir. Survival knife ve ursus ayrı bi hoşuma gidiyor benim.
Zeitnot dedi: Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam dediğim gibi güncel fiyatlardan pek haberim yok. Benim görüntü ve tasarım olarak daha hoşuma gittiği için önerdim tabii ki bütçeye göre farklı şeyler bakılabilir. Survival knife ve ursus ayrı bi hoşuma gidiyor benim.
CQBB Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 549 Beğeniler 287 Yer İstanbul 15 Mayıs 2026 #9 RUST COAT COMBOEki Görüntüle 249602 PURPLE COMBO BLUE COMBO RED COMBO Dosya Ekleri 1778849263505.webp 19,6 KB · Görüntüleme: 13 1778850196967.webp 9,1 KB · Görüntüleme: 8 1778850198697.webp 9,1 KB · Görüntüleme: 9