Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence.Bazı olaylar sonucu AK-47 Case Hardened sahibi oldum, bütçem yukarıda, aklımda bu kombo var.
Eki Görüntüle 248236
Survival knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider.
Bu eldiven yerine Broken Fang koleksiyonundaki kirmizi eldiveni alabilirsin FT'si 50 dolardi sanirim.
Bu eldivenin yerine o bıçak yerine Survival Knife Orman DDpat falan bak bence.
Eki Görüntüle 248237
Survival Knife'ın hem 2 farklı animasyonu var. Hem de yeşil ve siyah olan herhangi bir eldiven ile gayet uyumlu gider.
100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam?
Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için.
ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter.
Spartan
Başarılı
Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak.100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam?
Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için.
ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter.
Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.
Loutermilch
Başarılı
Bol animasyon şart değil çekerken iyi olsun yeter diyor. Sürekli inceleyecek kadar haşır neşir olmayacak yani.Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.
Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak.
Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.
Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.
Spartan
Başarılı
Olabilir hocam dediğim gibi güncel fiyatlardan pek haberim yok. Benim görüntü ve tasarım olarak daha hoşuma gittiği için önerdim tabii ki bütçeye göre farklı şeyler bakılabilir. Survival knife ve ursus ayrı bi hoşuma gidiyor benim.Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-