Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Bazı olaylar sonucu AK-47 Case Hardened sahibi oldum, bütçem yukarıda, aklımda bu kombo var.

1778491982027.webp

100 dolarlık komboyu ne yapayım hocam?
Animasyon basacak vaktim olmuyor awper oldugum için.

ilk çekiş animasyonu iyi olsun yeter.
Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak.

Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.

Güncel fiyatlarını bilmiyorum kombonun. En son ben satmadan önce 80 dolar falandı sadece bıçak.

Ben daha çok sevdiğim için aldım. Madem çekiş animasyonu falan önemsiz ne diye o zaman bıçak ve eldiven alıyosun ki. Awper'ım görmicem diyorsun zaten.

Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.

Sadece 1 3 animasyonu gerek diyorum, bıçağı incelemeyeceğim, şu an o bıçak 45 dolara falan alınıyor, eldiven de aynı.
Olabilir hocam dediğim gibi güncel fiyatlardan pek haberim yok. Benim görüntü ve tasarım olarak daha hoşuma gittiği için önerdim tabii ki bütçeye göre farklı şeyler bakılabilir. Survival knife ve ursus ayrı bi hoşuma gidiyor benim.