Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Ömer_Yeter
Yetkin
Bence diğerlerine göre daha az bilinen veya sevilen oyunları "şimdilik" almamanızı öneriyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Peki sepetteki oyunlar nasıldır hocamBence diğerlerine göre daha az bilinen veya sevilen oyunları "şimdilik" almamanızı öneriyorum.
Ömer_Yeter
Yetkin
Daha çok bağımsız oyunlar var gibi görünüyor. Bunu dışında genel olarak güzel bir liste. Eğer dedektiflik seviyorsanız Sherlock serisine de bakaiblirsiniz.
CoD serisini seviyorusun anladığım kadaırlya. Açıkçası bu seriyi ben de az buçuk biliyorum fakat nedense oynama isteği bir türlü gelemiyor.
CoD serisini seviyorusun anladığım kadaırlya. Açıkçası bu seriyi ben de az buçuk biliyorum fakat nedense oynama isteği bir türlü gelemiyor.
PC Uzmanı
Başarılı
Daha çok bağımsız oyunlar var gibi görünüyor. Bunu dışında genel olarak güzel bir liste. Eğer dedektiflik seviyorsanız Sherlock serisine de bakaiblirsiniz.
Sherlock hiç benim tarzım değil hocam çok sıkılıyorum bir şeyler çözerken falan ama bulmaca tarzı oyunlar severim mesela Immortals Fenyx Rising gibi.
Son düzenleme: