Bütçe
200 TL
Yine de hizi yuksek bir şey alin, lazim oldugunda ise yarasin. Butceyi asmiyor hem, bosuna dandik exodia almaya gerek yok. Kingston'larin hizlari USB 2.0'a gore bile rezil açıkçası. Attigim iyidir, 3 senedir kullanıyorum catir catir calisiyor.

USB 3.2 olmasının uyduruktan adlandırma dışında sıkıntı yok.

Yazma hızları bu seride tamamen rezalet.

Anladım, teşekkürler. Dediğiniz flashı inceleyeceğim. Çok teşekkürler.

Exodia övülmüş de övülmüş konuda.

Gerek hızı olsun, dayanıklılığı olsun 200 TL bütçede alabileceğeniz en iyi flash bellek bu 64 GB olarak.

Isınıyor biraz ama iş görür, uzun zamandır kullanıyorum.

Kingston almayın, hızları rezil.
Flair de değerlendirilebilir lakin overheating sorunu mevcut. Cruzer Glide ile aynı hızlara sahip. Flair kadar ısınmadığı için bana kalırsa Glide daha iyi bir tercih olur.

USB 3.2 nasıl 2.0'dan yavaş olur?
Attığın bellek 3.2 değil, 3.0 zaten. Pazarlama strajerilerine kanmayın hemen :)

Sanmam, ortalama bir M.2 SSD bile o kadar götürmüyor, 170 TL'lik fiyata sahip ufacık bir bellekten çok şey beklemeyin. Üzmez, üzerse arkasında Western Digital var. Garantileri çok iyi.

Sorun yok, şu an fiyatı iki döner parası ile aynı fiyata eşit. Bozulursa yenisini alırım ileride.

Flair de değerlendirilebilir lakin overheating sorunu mevcut. Cruzer Glide ile aynı hızlara sahip. Flair kadar ısınmadığı için bana kalırsa glide daha iyi bir tercih olur.

Hocam bu arada glide daha iyi olur demişsiniz ancak Ultra flair atmışsınız sanırsam. Doğru mu?

( Pardon ben yanlış linke tıklamışım )