Bütçe
200 TL

cemkaraca 115

Bilgin
Genellikle powerbank, kulaklık vs. şarj edeceğim. Bütçem 200 TL civarı. USB girişli bir adaptör önerebilir misiniz?

Bu bütceye uygun bir şey yok tredyola gir ne ucuzsa onu al.
Yani nasıl diyeyim, sizi de kırmak istemiyorum yardımcı olmak istiyorsunuz anlıyorum ama eğer bir ürün önermeyecekseniz bence yazı yazmanıza gerek yok. Ben zaten Trendyol, Hepsiburada üzerinden alacağım. Almışken alabileceğimin en iyisini alayım diyordum. Belki kullanan olur, tecrübe eden olur onlar yazar.

https://www.hepsiburada.com/anker-2...eyaz-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000059TTRI örnek mesela.

Yani nasıl diyeyim, sizi de kırmak istemiyorum yardımcı olmak istiyorsunuz anlıyorum ama eğer bir ürün önermeyecekseniz bence yazı yazmanıza gerek yok. Ben zaten Trendyol, Hepsiburada üzerinden alacağım. Almışken alabileceğimin en iyisini alayım diyordum. Belki kullanan olur, tecrübe eden olur onlar yazar.

Kardeşim, ben de dandik bir şey almasını istemiyorum. Bu tarz adaptörleri toptancıdan 2 dolara getirtiyorum; biraz da şans işi oluyor. 1 ay da gidebilir, 1 yıl da, 5 yıl da İş görmezse adamın parası çöpe gider; cihazın piline verdiği zararı söylemiyorum bile. Uzun vadede, 200 liraya artık tavuk döner yiyemiyoruz.

Kardeşim, ben de dandik bir şey almasını istemiyorum. Bu tarz adaptörleri toptancıdan 2 dolara getirtiyorum; biraz da şans işi oluyor. 1 ay da gidebilir, 1 yıl da, 5 yıl da İş görmezse adamın parası çöpe gider; cihazın piline verdiği zararı söylemiyorum bile. Uzun vadede, 200 liraya artık tavuk döner yiyemiyoruz. Sanki 5k'lık adaptör önermişim gibi konuşmak için konuşuyorsunuz.
Yok seni anladım. Kötü bir şey söylemiyorum. Hani zaten yapacağım şeyi söyledin ondan demiştim. Teşekkür ederim. Attığım mesela örnekti, hazır hepsiburada premiumum da var onu alabilirim.

2 dakika araştırma ile buldum o adaptörü. Kalitesi vs. nedir bilmem.

Yok seni anladım. Kötü bir şey söylemiyorum. Hani zaten yapacağım şeyi söyledin ondan demiştim. Teşekkür ederim. Attığım mesela örnekti, hazır Hepsiburada premiumum da var onu alabilirim.

Ben sizi karıstırdım hocam 3. kişiye yazdım sandım pardon :d

Yok seni anladım. Kötü bir şey söylemiyorum. Hani zaten yapacağım şeyi söyledin ondan demiştim. Teşekkür ederim. Attığım mesela örnekti, hazır Hepsiburada premiumum da var onu alabilirim.

2 dakika araştırma ile buldum o adaptörü. Kalitesi vs. nedir bilmem.

Anker iyidir.

https://www.hepsiburada.com/anker-2...eyaz-anker-turkiye-garantili-pm-HBC000059TTRI örnek mesela.
200 ile başladın, bütçe 2x oldu. Seni zorlamıyorsa al gitsin guzel adaptördür ama konu açarken bütçeyi esnetebilirim diye belirt o zaman.