Malzeme kalitesi cidden rezalet; çizikler kalıcı oluyor üstünde ve ateş gibi ısınıyor hocam o ürün.Kendim kullanmasam ben de öyle diyebilirdim kullandığım ürün hakkında yorum yapıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 200
Cobra
Yetkin
Dediklerinin hiçbiri olmadı bende her ürünü denediğinden biliyorsundur sen herhalde.Malzeme kalitesi cidden rezalet; çizikler kalıcı oluyor üstünde ve ateş gibi ısınıyor hocam o ürün.
Hocam A101 vb yerlerden aldığım USBler her zaman beni yarı yolda bıraktı. Yazma koruması hatası va bu şekilde hatalar aldım daha fazla istemiyorum.Malzeme kalitesi cidden rezalet; çizikler kalıcı oluyor üstünde ve ateş gibi ısınıyor hocam o ürün.
Ürünü denediğinden emin misinDediklerinin hiçbiri olmadı bende her ürünü denediğinden biliyorsundur sen herhalde.
İade bile etmiştim, geçen tanıdığım aldı ve aynı sorunları yaşıyor. Bi' göz gezdir derim ürününde
Cruzer Glide önerebilirim, az önce size ucuza alma taktiği verdim zaten. Alternatif olarak Kingston Kyson/Ultra Luxe bakabilirsiniz.Hocam A101 vb yerlerden aldığım USBler her zaman beni yarı yolda bıraktı. Yazma koruması hatası va bu şekilde hatalar aldım daha fazla istemiyorum.
Hangisi daha iyiyse onu almak isterim.Ürünü denediğinden emin misin
Eki Görüntüle 39513
İade bile etmiştim, geçen tanıdığım aldı ve aynı sorunları yaşıyor. Bi' göz gezdir derim ürününde
Cruzer Glide önerebilirim, az önce size ucuza alma taktiği verdim zaten. Alternatif olarak Kingston Kyson/Ultra Luxe bakabilirsiniz.
Luxe yapıştır o zaman hocam. Gel Al noktası seçerek daha az kargo ödeyebilirsiniz.
PienaVelocita
Uzman
Exodia'dan memnunum hocam siz de ona bakıyormuşsunuz zaten bence alabilirsiniz.Şimdi hocam ne almalıyım normalde Exodia bakmıştım.