Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 200
SanDisk iyidir.200 TL bütçe ile USB flash bellek arıyorum minimum 16 GB olursa iyi olur, bütçe artabilir.
Hocam SanDisk'in hangi modeli iyidir, herhangi birini alsam olur mu?
Sandisk Cruzer Glide 3.0 64gb Usb3.0 Flash Bellek - Fiyatı, Yorumları
Sandisk Cruzer Glide 3.0 64gb Usb3.0 Flash Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
bu niye bu kadar ucuz.![]()
Sandisk Cruzer Glide 3.0 64gb Usb3.0 Flash Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
daha önce kullandım. Sağlam bellek. Kampanya sanırsam. (199, 90₺)
Hocam Amazon üzerinde 189 TL oradan alayım mı?
Bu niye bu kadar ucuz.![]()
Sandisk Cruzer Glide 3.0 64gb Usb3.0 Flash Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daha önce kullandım. Sağlam bellek. Kampanya sanırsam. (199, 90₺)
Ben geçenlerde bunu aciliyetten dolayı A101'de 128 GB olanı aldım ama 2.0 diyor aynı ürünün 64 GB olanında ise 3.0 normal mi?
Ucuz değil.Bu niye bu kadar ucuz.![]()
Daha önce kullandım. Sağlam bellek. Kampanya sanırsam. (199,90₺)
SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-032G-G46 32 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 260,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston DataTraveler Kyson DTKN/64GB 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston DataTraveler Kyson DTKN/64GB 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston DataTraveler Kyson DTKN/64GB 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önereceğim bellekler bunlar olurdu.
Direkt marka olarak genelleme yapılmaz.
Cruzer Blade asla alınmaz. Ki 3.0 Cruzer Blade yok.Ben geçenlerde bunu aciliyetten dolayı A101'de 128 GB olanı aldım ama 2.0 diyor aynı ürünün 64 GB olanında ise 3.0 normal mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-