Satıcıların ne dediğine bakmayın kalem tek model ve ucu dönen dışında farklı bir versiyonu yok.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Umarım 1-2 saat sürekli kullanımda el ağrıtmaz. Tek benim için soru o yumuşak olup olmaması kaldı şuan.Satıcıların ne dediğine bakmayın kalem tek model ve ucu dönen dışında farklı bir versiyonu yok.
@8898 @SF26 @İtachi Uchiha
Satın aldım dostlar, umarım beklediğim gibi gelir. Gelince güncellerim konuyu şimdiden herkese teşekkürler.
Teslim aldım birkaç dakikadır deniyorum ama ben yazı yazarken mekanizma dönmüyor. Elimle ucundaki o siyah şeyi döndürünce dönüyor ama onun dışında otomatik olarak dönmüyor. Kalemin olayı zaten yazarken otomatik dönmesi değil mi? Ben yanlış mı biliyorum? @8898 @İtachi Uchiha
Son düzenleme:
pawEn
Üstün
Kalemin ucu kalınlaşmaya başlayınca masaya ya da kağıda bas çek mi yapacağız yani?Bas çek bas çek yani dokundur kaldır geri dokundur yaptığın zaman döner.
Kalemin ucu kalınlaşmaya başlayınca masaya ya da kağıda bas çek mi yapacağız yani?
Elini kaldırmadan ne kadar yazabilirsin ki yani? Kelimen bitince kendi kendine dönecek oda kalın yazmanı engelleyecek. Zaten kelimen bitince kaldır indir yapıyorsun.
pawEn
Üstün
Dönmesi için de biraz baskı uygulamak lazım gibi kelime başında kalemi kağıda değdirirken, yoksa dönmüyor.Elini kaldırmadan ne kadar yazabilirsin ki yani? Kelimen bitince kendi kendine dönecek oda kalın yazmanı engelleyecek. Zaten kelimen bitince kaldır indir yapıyorsun.
Dönmesi için de biraz baskı uygulamak lazım gibi kelime başında kalemi kağıda değdirirken, yoksa dönmüyor.
Yazı tipinize bağlı bir şey aslında, sert yazarım ben genelde değdirerek yazarsanız hangi mekanizma olursa olsun dönmez veya özellik varsa çalışmaz.
pawEn
Üstün
Çok teşekkürler. Plastik kasa sağlamlık konusunda biraz tedirgin etti ama onun dışında kalem rahat ve kaliteli duruyor.