Kuru toga yazın kalınlaşmadan ince yazmanı sağlar Rapid'in gövdeden kırılma ve mekanizma sorunu var aynı sorun grip 1347 ve 1345'tede mevcut. Tikky olanlar bir süre sonra arkadan fırlatıyor roket gibi kuru toga veya tombow mono graph önerebilirim. Mono Graph'a bütçe yoksa SH-300 grip modeli kesinlikle. Hepsini kullandım.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
1345'in son satışa çıkanlarında böyle bir sorun yoktu en son. Kronik mi diyorsunuz hocam?Kuru toga yazın kalınlaşmadan ince yazmanı sağlar Rapid'in gövdeden kırılma ve mekanizma sorunu var aynı sorun grip 1347 ve 1345'tede mevcut. Tikky olanlar bir süre sonra arkadan fırlatıyor roket gibi kuru toga veya tombow mono graph önerebilirim. Mono Graph'a bütçe yoksa SH-300 grip modeli kesinlikle. Hepsini kullandım.
Kronik gövdenin o tutulan yerle bağlanan yerin plastiği aşırı ince olduğu için kırılıyor 4-5 aylık kullanımda.1345'in son satışa çıkanlarında böyle bir sorun yoktu en son. Kronik mi diyorsunuz hocam?
pawEn
Üstün
Valla Tikky'de oyle bir sey yasamadim ben. Silgisini cikarip ucu arkadan direkt cup diye saliyorum icine onden takmiyodum hic.Kuru toga yazın kalınlaşmadan ince yazmanı sağlar Rapid'in gövdeden kırılma ve mekanizma sorunu var aynı sorun grip 1347 ve 1345'tede mevcut. Tikky olanlar bir süre sonra arkadan fırlatıyor roket gibi kuru toga veya tombow mono graph önerebilirim. Mono Graph'a bütçe yoksa SH-300 grip modeli kesinlikle. Hepsini kullandım.
İtachi Uchiha
Yetkin
3 yıldır TLG-407 kullanıyorum. Hala sapasağlam. Çatlaması veya metal kısmının kararması olmadı.
Zamanla roket gibi önden atıyordu 6 sene önce lgsye girerken başıma gelmişti.Valla Tikky'de oyle bir sey yasamadim ben. Silgisini cikarip ucu arkadan direkt cup diye saliyorum icine onden takmiyodum hic.
pawEn
Üstün
Grip 1347 iyi mi yani hocam anlamadım herkes farklı bir şey diyor.
İtachi Uchiha
Yetkin
İyi değil. Kronik gövde kırılması var.Grip 1347 iyi mi yani hocam anlamadım herkes farklı bir şey diyor.
pawEn
Üstün
Elimde vardi bir tane 1347 arkadas vermisti 2-3 yillik onun da govdesi kirikti ama hala calisiyordu gecenlerde bir sey oldu bozuldu ondan şuan kalem arıyorum aslında modeline şimdi baktım.
Amazon'dan ne önerebilirsiniz hocam? Link atarsaniz sevinirim.
İtachi Uchiha
Yetkin
İnternette fiyatları daha pahalı sanırım. Birkaç kaleme baktım, kırtasiyede daha ucuzdu. Ben lise boyunca Normal TLG, TLG 407 (Metal olan) ve Rotring 300 kullandım. Rotring 300, 5-6 ayda bozuldu. İç mekanizması kırıldı. Faber-Castell tarafında Vario kullandım bir ara, o da bütçenizi aşıyor. Bu bütçeye TLG modelleri iyidir. Uçlarını yamultmadığınız sürece sorun çıkarmaz.Amazon'dan ne önerebilirsiniz hocam? Link atarsaniz sevinirim.