2009'luyum ve alfa kuşağına çok benzediğimi düşünmüyorum, çok ara bir yerde kalmış gibi 2008-2009.

Bende yerine göre dışarıyı yerine göre teknolojiyi seçerim ama öncelik dışarısı

2008-2009-2010 yılarında doğanlar (bende dahil) bence en talihsiz ve en şansız kişiler olarak görüyorum. En şanssız bu üçü bence.

Gen Alpha 2014'ten başlıyor diye biliyorum.

2011'de başlıyor.

@erometre hocam Z kuşağı 2012ye kadar uzanıyormus pardon 2013+ alfa sayılıyor.

Son düzenleme:
2000-2012 arası bildiğim kadarıyla Z kuşağı. Pandemiden sonra alfa kuşağı bu hale geldi.

2006'dan sonra doğanların genelinin yapay zeka veya NPC olduğunu düşünmekteyim. Alfa kuşağıyla beraber pek haz etmiyorum kendilerinden. Nedeniyse henüz çocuk olmaları veya ergenliğe yeni girmiş olmaları. Kafam kaldırmıyor, tam bir boomerım açıkçası.

2006'dan sonra doğanların genelinin yapay zeka veya NPC olduğunu düşünmekteyim. Alfa kuşağıyla beraber pek haz etmiyorum kendilerinden. Nedeniyse henüz çocuk olmaları veya ergenliğe yeni girmiş olmaları. Kafam kaldırmıyor, tam bir boomerım açıkçası.

Genelleme yapmak pek doğru değil fakat ne yazık ki 2008'li olarak katılıyorum. 08'den sonrası tam bir facia. Ergen tayfa gerçekten midemi bulandırıyor. Bazen bu nesile ait olmadığımı düşünüyorum ve kendimi de haklı buluyorum. 16 yaşında 36 yaşındaki dayı gibiyim :D

Genelleme yapmak pek doğru değil fakat ne yazık ki 2008'li olarak katılıyorum. 08'den sonrası tam bir facia. Ergen tayfa gerçekten midemi bulandırıyor. Bazen bu nesile ait olmadığımı düşünüyorum ve kendimi de haklı buluyorum. 16 yaşında 36 yaşındaki dayı gibiyim :D

Geneli kapsayacak şekilde fikrinizi belirtecekseniz genelleme yapamadan konuşamayız. Dolayısıyla bunun doğrusu veya yanlışı olduğunu sanmıyorum. Ama dediklerinize katılıyorum, umarım akıllanıp kendi yollarına bakmalarını diliyorum :).

Geneli kapsayacak şekilde fikrinizi belirtecekseniz genelleme yapamadan konuşamayız. Dolayısıyla bunun doğrusu veya yanlışı olduğunu sanmıyorum. Ama dediklerinize katılıyorum, umarım akıllanıp kendi yollarına bakmalarını diliyorum :).

Baştaki yorumunuza katılıyorum, fakat istisna vb. şeyler söyleseniz daha tatlı olurdu, ben alınmam ama alınanlar olabilir :D şu anki gençlik bana hiç ümit vaat etmiyor, umarım bir an önce akıllanırlar. Artık her yerde aynı saç modeliyle dolaşan, aynı müzikleri dinleyen abidik gubidik ilişkilere sahip kendini insanlara beğendirmek için orasını burasını açan vs. vs. Ergen görmek istemiyorum, umarım düzelirler çünkü Atatürk'ün bize güveni tam idi. Onu yüzüstü bırakamayız...

Arkadaşlar 2000-2010 ve arası doğan nesil hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir şey düşünmüyorum. Kendim de 2006'lı olarak bu nesle dahilim. Sadece kendi nesilimin insanları yaşından küçük hareketler sergiliyorlar bunun haricinde bir sıkıntım veya düşüncem yok.

Haklısın da bunu deyince garipsedim açıkçası. 2008'liyim ben de ama bahsettiğiniz kesimden biriyle beni karşılaştırırsan arada dağlar kadar fark olur. Ben o alfa kuşağını pek sevmiyorum.