Ne kadar talihsizlik varsa bu kuşağa denk geldi. 😶

2007-2008 sonrası için iyi bir izlenimim yok, küfür ağızlarına ciklet olmuş ve toplum içerisindeki tavırlarına fazla dikkat etmiyorlar, hayırlısı diyelim.

Haklısın da bunu deyince garipsedim açıkçası. 2008'liyim ben de ama bahsettiğiniz kesimden biriyle beni karşılaştırırsan arada dağlar kadar fark olur. Ben o alfa kuşağını pek sevmiyorum.

E tabii aralarında genele uymayanlar da fazla. Ama karşılaştığım, dışarıda gördüğüm vb. kişilerden izlenimlerim bu. Zaten siz ve sizin gibiler normal olanlar. Açıkçası üstünüze alınmayacağınızı tahmin ettiğim için bahsetmeye gerek duymamıştım.

Bazen internette görüyorum z kuşağı şöyle böyle diyip devamlı gençleri aşağılamaya çalışanlar oluyor. Ne kadar garip ülkenin gencine düşman olan bir topluluk. Halbuki en şansız gençler z kuşağı. İşsizlik var, hayat çok pahalı, bir ev veya araba almak imkansız hale gelmiş. Gidin bakın gençlerin çoğu asgari ücretle restoran, giyim, market türü yerlerde çalışmak zorunda bırakılıyor. Herkesin babadan kalma bir mesleği yok, ya da herkesin aileden durumu iyi değil. Evlenmek bile artık imkansız hale gelmiş hala konuşuyorlar.