2000-2500 TL Gaming kulaklık önerisi

Bütçe
2000-2500
O zaman -pek icimden onermek gelmese de- BlackShark V2 X dusunebilirsiniz. MediaMarkt'da 1879 TL kendisi.

Tavsiye etmem ses seviyesi çok düşük bassları bile düzgün veremiyor ara sesler yok gibi. V2 alınabilir ama V2X 1200 TL üstünde asla alınmaz.

Teşekkür ederim zaten HyperX'i pek tercih etmek istemiyordum eski bir ürün olmasından dolayı.

Teşekkür ederim zaten HyperX'i pek tercih etmek istemiyordum eski bir ürün olmasından dolayı.

HyperX fena durmuyor ama bence bu fiyatı hak etmiyor. Bu bütçede illa Jack giriş istiyorsanız Arctis Prime'dan şaşmayın derim ya da USB kulaklık alın genel deneyiminiz daha iyi olur.

Benim hatam istemiyorum yazmışsınız yeni fark ettim.

Yukarıdaki Arctis Prime'ın ses kartıyla bambaşka seviyelere çıktığını duymuştum. Tabii V2 X de ses kartıyla seviye atlıyor ama genel olarak bakarsak Prime daha iyi olur diyorum ben.

Elinizdeki ses kartının ortalama kalitede olduğunu düşünürsek verim alacaksınız. Vasatın altı kalitede olmasın yeterli. Ses kartınızın pek albenisi yoksa HS80 alın gitsin.

HS80 üst sınıf kulaklık kavramını tam olarak karşılıyor ve bu fiyattayken başka kulaklık düşünülmemeli.
Ben 3 aydır kullanıyorum kulaklık pedleri aşırı kötü ve terleme veya yıkama yaparsanız pedler soyuluyor. Garantiye gönderecğim kendi kulaklığımı. Sesleri bassları ara sesleri ayar yaparsanız güzel verebiliyor ama İCUE deki hazır ayarları başarılı bulmadım. Kendiniz uğraşmanız gerekiyor ona rağmen. Kablosu kısa ve Full ses kalitesinden memnun kalmadım ama ben 2300 tlye aldım pekte şikayet etmem bu fiyata.

Harici ses kartı aldığım için maalesef USB girişli kulaklık kullanamıyorum jak girişli olarak Arctis Prime alacağım gibi düşünüyorum ses kartım ise

Sound Blaster X g6​

Harici ses kartı aldığım için maalesef USB girişli kulaklık kullanamıyorum jak girişli olarak Arctis Prime alacağım gibi düşünüyorum ses kartım ise

Sound Blaster X g6​

Doğru karar kampanyadan kulaklık pedlerinide kovalayın. Deri Steel series pedleriyle uzun dönemde sorun yaşamıştım kampanyada görürseniz yedekte bulunur.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…