Kullandığım 2 forum var. Bu 2 forum sayesinde bilgisayarımı, oyuncu koltuğumu, klavyemi, faremi, mouse padimi satın aldım. Bir tek kulaklığım kaldı. Kulaklığımı da alıp öneri konuları açmayı bırakacağım.
Bütçe belirtemiyorum çünkü kulaklığa dair bilgim tamamen 0. Marka takıntım yok, kaliteli olmak şartıyla F/P ürün kullanmayı severim. Rahat olması benim için olmazsa olmaz; kulağıma baskı veya kafama baskı yapsın istemiyorum. Uzun saatler rahatsız edecek şekilde kullanmak istiyorum. LoL oynuyorum. 5-6 yıl önce saçımın tepesini döktüğünü hissettiğim için kulaklık kullanmayı bırakmıştım, PC hoparlörünü kullanıyordum.
Pişman etmeyecek bir kulaklık almak istiyorum. Normalde AirPods kullanmayı düşünmüştüm fakat Bluetooth olduğu için bayağı gecikmeli olur, oyunlarda dezavantaj yaşarsın dediler.
Not: Her siteden alabilirim ama Amazon.com.tr üzerinden olursa tadından yenmez çünkü hem indirimim var hem de kulaklık seçiminde zorlandığım için iade konusunda sorun yaratmazlar (tabii ki iade etmek için satın almıyorum).
Not: Her siteden alabilirim ama Amazon.com.tr üzerinden olursa tadından yenmez çünkü hem indirimim var hem de kulaklık seçiminde zorlandığım için iade konusunda sorun yaratmazlar (tabii ki iade etmek için satın almıyorum).