Yeni sistem satın aldım ve işlemcisini i5 13600KF olarak seçtim ancak çok fazla ısınıyor tray olarak almıştım aldığım site Gamepower nebula RGB soğutucusunu yanında ücretsiz göndermişti 1 haftalık idare edeyim dedim ama işlemci yüke girdiği anda 100 dereceleri görüyor 2000-2500TL bandında bir kule tipi soğutucu önerisinde bulunabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-2500 TL
Kasan nedir?cretsiz göndermişti 1 haftalık idare edeyim dedim ama işlemci yüke girdiği anda 100 dereceleri görüyor 2000-2500TL bandında bir kule tipi soğutucu önerisinde bulunabilir misiniz?
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Bunu al eğer uyumluysa.
Frisby FC-9440G 650WKasan nedir?
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bunu al eğer uyumluysa.
Sığar. Al geç.
Bence sığarsa bile egzoz fanıyla öpüşecek gibi duruyor sığarmı sizce? Küçücük soğutucu ile bile egzoz fanı arasındaki mesafe böyle
Bunu alın, Spiritten çok daha iyi.