İnanılmaz bir fark yok. İkisininkide çok fazla gidiyor. Özellik olarak A9 daha iyi hem de fiyatı daha düşük.

Pembe rengide var mış hocam tam benlik :D mor olsa daha iyi olur ama sanırım bunu alacağım.
Peki hocam ben bunu şarj bittiğinde mesela kablolu kullanabilir miyim kullanabiliyorsam eğer aynı zamanda şarj olur mu bilginiz var mı?
Bir de İncehesap gaming gecesini beklemeli miyim sizce?

Pembe rengide var mış hocam tam benlik :D mor olsa daha iyi olur ama sanırım bunu alacağım.
Peki hocam ben bunu şarj bittiğinde mesela kablolu kullanabilir miyim kullanabiliyorsam eğer aynı zamanda şarj olur mu bilginiz var mı?
Evet, kullanabilirsiniz. Şarjda olur.

Şunu kapın diyebileceğim bir mouse yok.

Peki hocam ben bunu şarj bittiğinde mesela kablolu kullanabilir miyim
Bütün yeni nesil wireless mouselarda evet kullanabiliyorsunuz.

kullanabiliyorsam eğer aynı zamanda şarj olur mu bilginiz var mı?
Evet olur.
Al geç bu daha iyidir diyebileceğimiz bir model yok şu an. A9 Plus al geç düşünme.

Evet, kullanabilirsiniz. Şarjda olur.

Şunu kapın diyebileceğim bir mouse yok.

Bütün yeni nesil Wireless mouselarda evet kullanabiliyorsunuz.

Evet olur.

Al geç bu daha iyidir diyebileceğimiz bir model yok şu an. A9 Plus al geç düşünme.

O zaman süper hocam. Başka fareye bakmama gerek yok bunu alacağım 1700e geliyor hem.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Hocamlar videosuna bakıyordumda farenin.
bu videodaki arkadaş 240 saat şarj ömrü olduğunu söylüyorda doğru mu acaba ya bana pek inandırıcı gelmedi baya fazla çünkü. Tekrar rahatsız ediyorum ama sormak istedim.

Son düzenleme:
Hocamlar videosuna bakıyordumda farenin.
bu videodaki arkadaş 240 saat şarj ömrü olduğunu söylüyorda doğru mu acaba ya bana pek inandırıcı gelmedi bayağı fazla çünkü. Tekrar rahatsız ediyorum ama sormak istedim.

Biraz abartı olmuş. 800mAh batarya uzun süreler götürür ama 240 saat götüren bir mouse görmedim hayatımda.

Tamamdır hocamlar tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar.

Fareyi satın aldım Iyzico ile öde kampanyasına katılmıştım 200 TL cashback alacağımı sanarak ama sonrasında öğrendim ki 2000TL
üzeri imiş :') sağlık olsun fare geldiğinde tekrardan güncellerim.

Fareyi pazartesi gününden beridir kullanıyorum sadece %20 şarj gitti ve şu an bir işte çalışmayan bilgisayar dışında bir aktivitesi olmayan bir birey olarak söylüyorum. Bence 240 saat muhabbeti doğru gibi hocamlar. En kötü 170 saat falan götürür ve ayrıca fareye Prime Plus'tan geçtim ama hemen alıştım kullanımı rahat ve malzeme olarak da çok güzel gerçekten. Bu fiyata şu anlık süper.

Son düzenleme: